2/16 anonim válasza:
laevolac 30ml. omlott a legkemenyebb is
3/16 anonim válasza:
Nekem a kávé vált be, de az aloe vera darabkás italok is remekül kipucolnak. :)
4/16 A kérdező kommentje:
Eddig nekemis segitett a kave de most nemtudom miert nem.
jún. 21. 07:15
5/16 anonim válasza:
Nekem bevált még a Dr. Chen Króm+Chili tabletta is, napi 2-t szedtem. Reggel 1-t és este 1-et. Reggel minden rendben volt. De amióta felvitték az árát Este 1 dulculax+1 Króm Chili tabletta. Ami még segített nekem az a glicerines kúp, de az i inkább alkalomszerűen. Na meg vannak a drasztikusabb megoldások Guttalax csepp vagy gyógyszertárból keserűsó.
6/16 user3466222267 válasza:
sok meleg tea es levesek. Nem fix szekrekedesre van kitalalva de a biocomnal van mikrobiom por, ami nekem nagyon sokat segitett hogy tudjak minden nap menni wcre. Az ize kicsit furi de attol meg nagyon jo. Probald meg hatha segit
7/16 anonim válasza:
Egyebkent az atomszoras ezen a teruleten 2mg vagy nem emlekszem de a legnagyobba adag ratiopharm vegbel kup. benyomsz kettot leaveolac 30ml-rel ember neked 4 - 5 liter viz kell majd. A beleid olyan hangokat fognak kiadni mit meg soha nem hallottal.
8/16 anonim válasza:
Normális táplálkozás, és felfogni, hogyha 1 napig nem szrok, az nem székrekedés ;)
Sokan már emiatt hisztiznek. Úristen, ma még nem mentem nagywc-re, most mi lesz? Mi lenne - semmi :D
9/16 anonim válasza:
- Levesek, folyadékok több napig. (ha súlyos az eset)
- Mozgás. (futás, ugrálás)
- zsíros kenyér + meleg tea
- 1 evőkanál olívaolaj + meleg víz/tea
- kilós, nagyszemű müzli (általában tejjel, megdagad, kipucol)
10/16 Sosetom válasza:
- Őszibarack, szilva, rostos ételek
- Mozgás, menj el egyet kirándulni
- sok sok folyadék, víz, leves bármi ami nem cukros
Normális étkezés, ahogy korábban is írták
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!