Mi a véleményetek erről a "vitaminról" ? Esetleg szedett már valaki ilyet? Mert én tegnap rendeltem. Tényleg étvágy csökkentő hatás van? /Nem kérek leszólást/ ty
Igazából, rám sóztak plussz 3500-ft ért mégegyett. Szóval 14500volt.
De hátha segít
"8,4 kg alma felhasználása nekem sok, nincs is annyi alma a világon"
Igen, ezek azok a füllentések, amik miatt a GVH vagy a Fogyasztóvédelem jól meg szokta bírságolni ezeket a pénzlehúzó tápkiegészítő cégeket. Minden bizonnyal 8,4 kg almasűrítményről, kivonatról, püréről beszélünk valójában, nem egész gyümölcsről. Parasztvakítás...
Nem kérsz leszólást? Akkor hogyan írjuk, hogy egy végtelenül olcsó, ezeréves marketing trükköt ettél meg és dobtad ki a pénzed az ablakon? Önmagában az is röhejes, hogy megrendeled, aztán véleményt kérsz, de leszólást nem, tehát akkor aki nem dicséri, az ne is írjon? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Tudod, mi segít eltelíteni és megnövelni az időt két éhségérzet között? A rost. Útifűmaghéj ennek töredéke, nagyon egészséges, ezerszer természetesebb, de sajnos agyat nem tudok adni. Az internet nem csak a retardált TikTokra (lenne) való.
Az pedig csak zárójelben, hogy nem 1 marketing etetést nyeltél be, ha pl. egy 2 darabos termékre kiírják, hogy 10.000 ft és kapsz 1 ajándékot, akkor bizony 3.333 ft / termék az ára. Ez olyan, mint amikor kiírnak egy irreálisan magas árat, áthúzzák, aztán aláírják, hogy 50%-kal olcsóbb... nem, végig eleve annyi az ára.
Sebaj, betudjuk annak, hogy tizenéves vagy. Majd megtanulod a saját bőrödön, csak kell még hozzá 1-2 évtized.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!