Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a "vitaminról" ? Esetleg szedett már valaki ilyet? Mert én tegnap rendeltem. Tényleg étvágy csökkentő hatás van? /Nem kérek leszólást/ ty

Figyelt kérdés
[link]

júl. 15. 15:39
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem vitamin. Vettél pár csepp ecetet és olajat 11 ezer forintért.
júl. 15. 15:46
 2/7 A kérdező kommentje:

Igazából, rám sóztak plussz 3500-ft ért mégegyett. Szóval 14500volt.

De hátha segít

júl. 15. 15:57
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Miben?
júl. 15. 16:01
 4/7 Ypszilon1980 ***** válasza:
8%
Pszichikailag biztos,bajod nem lesz tőle, de azért a 8,4 kg alma felhasználása nekem sok, nincs is annyi alma a világon.
júl. 15. 17:36
 5/7 anonim ***** válasza:

"8,4 kg alma felhasználása nekem sok, nincs is annyi alma a világon"

Igen, ezek azok a füllentések, amik miatt a GVH vagy a Fogyasztóvédelem jól meg szokta bírságolni ezeket a pénzlehúzó tápkiegészítő cégeket. Minden bizonnyal 8,4 kg almasűrítményről, kivonatról, püréről beszélünk valójában, nem egész gyümölcsről. Parasztvakítás...

júl. 15. 17:52
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem kérsz leszólást? Akkor hogyan írjuk, hogy egy végtelenül olcsó, ezeréves marketing trükköt ettél meg és dobtad ki a pénzed az ablakon? Önmagában az is röhejes, hogy megrendeled, aztán véleményt kérsz, de leszólást nem, tehát akkor aki nem dicséri, az ne is írjon? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Tudod, mi segít eltelíteni és megnövelni az időt két éhségérzet között? A rost. Útifűmaghéj ennek töredéke, nagyon egészséges, ezerszer természetesebb, de sajnos agyat nem tudok adni. Az internet nem csak a retardált TikTokra (lenne) való.

Az pedig csak zárójelben, hogy nem 1 marketing etetést nyeltél be, ha pl. egy 2 darabos termékre kiírják, hogy 10.000 ft és kapsz 1 ajándékot, akkor bizony 3.333 ft / termék az ára. Ez olyan, mint amikor kiírnak egy irreálisan magas árat, áthúzzák, aztán aláírják, hogy 50%-kal olcsóbb... nem, végig eleve annyi az ára.

Sebaj, betudjuk annak, hogy tizenéves vagy. Majd megtanulod a saját bőrödön, csak kell még hozzá 1-2 évtized.

júl. 16. 12:31
 7/7 A kérdező kommentje:
Megjött a csomag, amúgy finom de nem tudom, hogy mennyire fog használni. Aztán lehet igazad lesz! Az útifűmagéj-at ki fogom próbálni! Köszi a választ! :D
júl. 16. 23:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!