Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Másfél éves kóla?

Másfél éves kóla?

Figyelt kérdés
Bele ittam egy másfél éves kólába véletlen mert nem tudtam hogy azóta ott van. Buliztunk előző éjjel és reggel bele ittam de nem nyeltem le. Voltak benne darabkák azert koptem ki penesz lehet? Lehet így valami bajom?
jún. 16. 12:16
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Semmi baja. Igyad nyugodtan
jún. 16. 12:30
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha nem volt még kinyitva, akkor lehet hogy csak 1,5 év alatt leüllepedett benne valami.

Viszont, ha már kinyitotta valaki, akkor a penésztől kezdve a fantáziádra bízom, hogy milyen váladék lehet benne.

jún. 16. 12:42
 3/4 anonim ***** válasza:

elég gáz ahol felbontott 1,5 éves cola van :D

de ha most bontottad fel max össze sűrűsödött,annyi cukortól nem hiszem hogy megromlana,de ha már ki van nyitva akkor penészedhet mivel levegő jutott bele.

jún. 16. 12:48
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy egyetlen le sem nyelt kortyból bármi probléma lesz. Maximum egy kis hasmenés, de ez sem valószínű.
jún. 16. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!