Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Cöliákia vagy IBS ?

Cöliákia vagy IBS ?

Figyelt kérdés
Volt egy hét amikor jobb oldalra görcsöltem , még a puffadástól is görcsöltem, tompa fájdalmam volt a jobb bordaív alatt. Reflux betegségem van ami rosszabb lett így másfél hét után proton pumpa gátlót kellett bevennem. Ez után minden jobb lett, másnap mentem ultrahangra ahol minden tökéletes volt szó szerint. Szóval nem epe vagy máj okozta a fájdalmat sem a vese. Viszont azóta vannak olyan napok hogy a székletem tarka sárgás vagy narancssárga és sokkal bűzösebb....nem tudom hova tenni. Tegnap egy pizzát ettem meg a többi mind zsírmentes volt. Sajnos a házi orvos elég lassan cselekszik...sok a beteg persze. Valaki tapasztalt ilyen dolgokat amíg ki nem derült , hogy esetleg glutén érzékeny vagy IBS van? Tervezek majd menni gasztroenterológushoz , hogy a refluxot is nézzék meg újra.

jún. 16. 09:50
 1/3 anonim ***** válasza:
Márpedig ezek tipikusan epegörcsös tünetek, amit leírsz.
jún. 16. 09:58
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen de semmi baja nincs az epémnek sőt azóta nincs is vele baj. Egy darab kő sincs benne és még be gyulladva se volt. Szóval ezért érdekes a helyzet. Most már nagyon jól vagyok csak a széklettel van eltérés.
jún. 16. 14:32
 3/3 anonim válasza:
Szia! Ha van esetleg kereted ra, en elmennek a helyedben maganba coliakia vervetelre, az felgyorsitja a folyamatot, allamiban honapok amig ez megvan:)
jún. 16. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!