Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hajdinalisztből készített...

Hajdinalisztből készített palacsintáról tapasztalataitok?

Figyelt kérdés

2023. okt. 12. 02:06
 1/6 anonim ***** válasza:
0%

Szétesik, de legalább ízre sem jó.


(bocs, tényleg, NEKEM egyáltalán nem jön be a hajdina).

2023. okt. 12. 14:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 A kérdező kommentje:

#1. A hajdinalisztből készült palacsinta el lett készítve egy neten talált recept alapján. Tökéletes lett. Vékony, puha, jól tekerhető és az íze is nagyon jó.

Szerintem te nem is láttál, ettél ilyet, különben nem írnál olyanokat.

NEM ESIK SZÉT!

Az íze pedig egyáltalán nem tömény hajdina íz, nem is érződik hajdina íz a kisütés után!

Kellett bele tojás, tej és vaj a hajdinaliszten kívül, valamint olaj a sütéshez.

Ha ettél már főtt hajdinát (ami nyilvánvalóan teljesen más), de hajdinalisztből palacsintát még nem, akkor ne hazudj, hogy ettél olyat.

És ne vezesd félre az embereket a hazugságoddal.

2023. okt. 12. 23:04
 3/6 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem te nem is láttál, ettél ilyet, különben nem írnál olyanokat. - akkor hazudok. Oké, én nem bizonygatok egy rögtön hazugsággal vádoló hlyének semmit.


Hogy NEKED sikerült, oké, NEKEM szétesett! Unokanővérem perfekt galuskát készít gluténmentesen, nekem darabokra szétmállik, szóval bocs.


Oda is írtam, hogy NEKEM nem ízlett, de a szövegértés már krvamagas, azt látom 😉😁

2023. okt. 13. 14:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 A kérdező kommentje:

#3. Éppen az én szövegértésem a jó.


Ezt írtad: "bocs, tényleg, NEKEM egyáltalán nem jön be a hajdina" - nem pedig hajdinalisztből készült palacsinta!


Ezért írtam, amit írtam!


És ha ettél volna hajdinalisztből készült palacsintát, akkor nem gondolnád, hogy főtt hajdina íze van. Olvasd újra, amit írtam.

2023. okt. 13. 15:14
 5/6 A kérdező kommentje:

Amúgy sajnálom, hogy nem sikerült elkészítened a hajdinalisztből a palacsintát.

Amikor a neten találok recepteket, sajnos nem mind pontos és a végeredmény nem mindig siker.

És az ilyen alapanyagok ráadásul elég borsos árúak.

Ha gondolod, próbáld ki azt a receptet, ami nekünk bevált - mindjárt megkeresem és írok pár részletet.

2023. okt. 14. 03:33
 6/6 A kérdező kommentje:

Ez a recept volt:

[link]


Úgy volt csinálva, hogy kétszerezve lett a mennyiség, kivéve a tojást, abból úgy 4 kellett volna, de nekünk 3 volt benne. 3 db kb S méretű tojás.


És tényleg pihentesd az összeállított tésztát 1-2 órán keresztül.


És komolyan nincs "hajdina íze".


(Nálunk laktózmentes tej és laktózmentes vaj volt hozzáadva. Már nem emlékszem, de azt hiszem, hogy a tej 1,5%-os volt.)


És tényleg nem esett szét és tényleg finom is, stb, így mindenkinek ajánlom, aki cöliákiás vagy más betegség miatt vigyáznia kell a kajálással.


Remélem, hogy te is kipróbálod végül és beválik. Sok sikert kívánok!

2023. okt. 14. 03:43

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!