Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Szerintetek ez normális?

Szerintetek ez normális?

Figyelt kérdés
Egy éve kb. fele annyit ettem mint most.Elég sokat eszek az utóbbi pár napban meg aztán mégtöbbet.Nem tudom mitől lehet.Sokszor a kaján jár az eszem és akkor is eszek ha nemigazán vagyok éhes.Egyáltalán nem vagyok elhízva maximum 1-2 felesleges kiló leeht rajtam vagyis így látom (mások szerint pedig egyáltalán nincs feleslegem.168cm vagyok és mellette olyan 54 kg.
2010. okt. 29. 17:05
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Az utóbbi pár napban kifejezetten jó az étvágyam, pedig amúgy csak csipegetni szoktam. Én ráfogtam a hidegre, hogy a szervezetem több energiát igényel. Meg hát az időjárkálás gondolom fáradtabbá is teszi az embert, amit sokszor éhségként érzékelünk. Sztem normális.

168-hoz az 54 kilő szerinted nem jó???? Jesszus, hát én 160-hoz vagyok 58 és csak a combomon van egy kis felesleg, amúgy rendben vagyok. Te mit látsz magadon mégis? ;)

Nekem néha egyáltalán nincs étvágyam, máskor felfalnák egy egész ökröt is. Szerintem normális dolog ez, sok mindentől függ a szervezetünk energiaigénye.

2010. okt. 29. 17:16
 2/4 bénabéla11 ***** válasza:

nincs ezzel baj csak ne legyél kövér...én is minden este már azon agyalok hogy mit főzök holnap:D

és én sem vagyok kövér meg semmi...imádunk enni:D ennyi az egész! enni jó!

2010. okt. 29. 17:20
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszi akkor megnyugodtam.:)

Nem érzem magam dagadtnak csak lett egy kicsi pocim, de nem zavar meg barátomat sem, sőt azt mondta h még hízhatnék is kicsit.

2010. okt. 29. 17:24
 4/4 bénabéla11 ***** válasza:

neharagudj, hogy nem birom ki de annyira irritál...és hát ez az oldal végtére is azért van, hogy tanuljunk egymástól:D

én: FELFALNÉK

te: felfalnál

ő: felfalna

mi: felfalnánk

ti: felfalnátok

ők: felfalnának

egy ökröt is.

a másik megoldás:

én: felfalnám

te: felfalnád

ő: felfalná

mi: felfalnánk

ti: felfalnátok

ők: FELFALNÁK

az egészet!

ne keverd össze:D

2010. okt. 29. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!