Szerintetek ez normális?
Szia!
Az utóbbi pár napban kifejezetten jó az étvágyam, pedig amúgy csak csipegetni szoktam. Én ráfogtam a hidegre, hogy a szervezetem több energiát igényel. Meg hát az időjárkálás gondolom fáradtabbá is teszi az embert, amit sokszor éhségként érzékelünk. Sztem normális.
168-hoz az 54 kilő szerinted nem jó???? Jesszus, hát én 160-hoz vagyok 58 és csak a combomon van egy kis felesleg, amúgy rendben vagyok. Te mit látsz magadon mégis? ;)
Nekem néha egyáltalán nincs étvágyam, máskor felfalnák egy egész ökröt is. Szerintem normális dolog ez, sok mindentől függ a szervezetünk energiaigénye.
nincs ezzel baj csak ne legyél kövér...én is minden este már azon agyalok hogy mit főzök holnap:D
és én sem vagyok kövér meg semmi...imádunk enni:D ennyi az egész! enni jó!
Köszi akkor megnyugodtam.:)
Nem érzem magam dagadtnak csak lett egy kicsi pocim, de nem zavar meg barátomat sem, sőt azt mondta h még hízhatnék is kicsit.
neharagudj, hogy nem birom ki de annyira irritál...és hát ez az oldal végtére is azért van, hogy tanuljunk egymástól:D
én: FELFALNÉK
te: felfalnál
ő: felfalna
mi: felfalnánk
ti: felfalnátok
ők: felfalnának
egy ökröt is.
a másik megoldás:
én: felfalnám
te: felfalnád
ő: felfalná
mi: felfalnánk
ti: felfalnátok
ők: FELFALNÁK
az egészet!
ne keverd össze:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!