Evés után felmegy 10-15-el a pulzusom, így sokszor eléri a 95-öt is. Más tapasztalt ilyet?
Figyelt kérdés
Tízből kilencer felmegy 78-85 közötti pulzusról akár 95-ig is, miután ettem és úgy marad 2-3 óráig. Mindegy hogy 2 péksütit, vagy egy tányér főételt fogyasztok, mindig felmegy. Mozogni délután szoktam minden nap 4-5000 lépést, de nem hinném, hogy ezen múlik. Cukrom rendben van. Szedek Nebilet-et is ami a reggeli magas pulzust általában leviszi tízzel, de délután ha eszek felugrik újra a pulzusom. Vacsora után nem szokott előfordulni, sőt éjjelre 70-75 körül szokott mozogni, ami megfelelő. Talán a Nebilet-tel van a gond? Már 5 éve szedem, általában működik, bár előfordul, hogy bevétel után 2 órával még magasabb a pulzusom, mint amire bevettem.máj. 29. 19:27
1/3 anonim válasza:
Én is mindig felhúzom magam, ha szar a kaja.
2/3 anonim válasza:
Én nem tapasztaltam ilyet, mert nem méregetem a pulzusom, főleg nem evés után.
3/3 anonim válasza:
Minek méregeted kényszeresen a pulzusodat? :D Ennyire unatkozol vagy mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!