Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Fehér nyálka szerű dolog a...

Fehér nyálka szerű dolog a székletben, mi lehet ez?

Figyelt kérdés
Sziasztok néha szokott velem olyan lenni, hogy wczés után van egy valamilyen fehér nyálka szerű dolog a székletem külsején. Nagyon vékony fehér olyan mintha szösz lenne még a hajszáltól is vékonyabb és nem sok. Már volt régebben ilyen amikor férgekre gyanakodtam es el is mentem orvoshoz ahol adtak féreghajtót és széklet mintát is vettek de semmi. Mindig megijedek hogy lehet féreg de ezek nagyon vékonyak és nem hinném hogy féreg de nem zárom ki. Mindig tünetmentes vagyok teljesen rendben van az emésztésem, semmi betegség. Valaki tudna segíteni mi lehet ez?

2024. máj. 21. 22:24
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
#10, Felelősségteljes válasz azt hiszem nem adható igazán ez esetben. Aggódni, félni nem kell soha sem, az senki hasznára nem válik, főképp nem a betegek hasznára. Ha piros zöldséget ettél, paprikát, paradicsomot, akkor ezek héja nem tud megemésztődni, így az a széklettel fog távozni, viszont ha ennyire félsz, a legjobb lenne ismételten egy orvosi vizsgálat, kizárni esetleg a vérzéssel járó kórképeket.
2024. máj. 24. 16:26
 12/13 A kérdező kommentje:
Rendben nagyon szépen köszönöm a válaszokat.
2024. máj. 24. 20:45
 13/13 anonim ***** válasza:
Tul kemeny, szaraz szeklet utan van? Olyankor vedekezik a bel es nyalkaval vonja be.
2024. máj. 25. 11:10
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!