Mitől tudnék legalább 5 kg-ot felszedni? Mit egyek?
22 éves lány vagyok, és csak 44 kg! nem eszek túl sokat, max.naponta 3x, de nem nem fogyókurás kajákat......szóval, nagyjából mindent megeszek.mégsem tudok hízni.az orvos azt mondta, gyors az anyagcserém...emiatt nem is nagyon tudnék hízni sokat, meg örököltem is.
hogyan tudnék mégis hízni legalább 5 kg-ot? már nagyon idegesít, hogy mindenki mondogatja, milyen vékony vagyok.........
valami tömegnövelö vagy akármi amitől lehetne hízni?
A helyzetem ugyanaz, mint a tied. 20 éves vagyok és 45 kg.
Több, mint egy hétig minden nap kb 5x étkeztem, egy csomó nassolnivalót bezabáltam és sikerült felszedni 1 kg-t. Egy nap viszont felborult a rend, (utazás) és nem tudtam annyiszor enni, mint máskor. Másnap reggelre az az egy kiló is lement. Szóval ez az étrendes dolog is csak addig működik, amíg be tudod tartani a napi 5x kajálást. És ez pont a gyors anyagcsere miatt van. Szóval ide tényleg valami tömegnövelő kell. Aki nem tudja milyen helyzetben vagyunk az mind mondhatja a rendszeres étkezést, mert sovány és sovány közt is különbség van.
Jobban jársz, ha nem tömöd magad sem tömegnövelővel sem egészségtelen kajákkal. (Ezek neked is ugyanolyan betegségeket okozhatnak, mint a kövéreknek, csak nekik 5 éven belül, neked meg 30 év múlva.)
Inkább sportolj, és izmot szedj magadra.
Első vagyok. Tudom mit jelent. Benne voltam. Orvosi segítséggel híztam. Havi min. 20 dkg volt a feladat. Eleinte hamar megvolt, néha túlteljesítettem, aztán megállt és kínlódás, végül egy év után egyedül folytathattam.
Ugyanolyan kitartás kell hozzá, mint a fogyókúrához. Ott sem teheted meg, hogy egy hétig diétázol, aztán becsúszik egy süti! Ha utazol, azt tudod előre: úgy kell csonagolni a kaját, be tudd tartani az "előírásokat". Ha gyereked lesz sem boríthatod a kajaidőt. Senki nem mondta, hogy ide-oda nassolással 1-2 hét alatt menni fog. Kemény "munka".De ha kitartasz, lesz eredménye.
Mellette sportolni is kell. Nem kell kilómétereket futni, inkább valami alakformáló torna, de mozgás az kell, és az izom is tömeg, mellesleg hamarabb éhes leszel, és jobban is esik az étel.
Tömegnövelőt ne!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!