Mit egyek napi szinten, hogy ne 3-4 naponta kelljen WC-re mennem kényszerből (mert amúgy nem érzem, hogy mennem kéne) és ne legyen székrekedésem?
Évek óta fennálló probléma de már egyre rosszabbul viselem el, hogy nem tudok eljárni rendesen WC-re.
Mindig azt veszem észre, hogy hopp 3-4-5 napja nem voltam WC-n, és most el kell mennem mert ez nem normális, hogy ennyi ideig tartom magamban a székletet, utána mikor elmegyek akkor meg kínlódok, szorulásom van általában. Ritka amikor nincs az.
Általában 1-2x eszek naponta, ebből 1x főtt kaja. Vízből napi szinten a 2 liter az meg van.
Akkor pótolom ezentúl. Bár napi szinten zöldséget, gyümölcsöket enni.. számomra ez nagyon sok😏😄
Mások meg alig esznek mégis rendszeresen járnak WC-re, én meg..
Sziasztok! Nekem ugyanez a problémám. 5 napja voltam utoljára wc-n de akkor minden kijött belőlem ( hasmenésem volt kb 3x).
Utána ráálltam a mérlegre és 57 kilót mutatott. Ma reggel ráálltam és 59-et mutat.
65 kilóról fogytam le 57-re , amire nagyon büszke vagyok, de a cél még kicsit arrébb van (53-54).
Egész héten azon kattogtam/kattogok, hogy remélem nem zsírként raktározom el, mert tényleg rengeteg munkám van benne.
Ma csak 3x sírtam el magam ez miatt.
Tegnap ebéd után majdnem szétdurrantam úgy néztem ki, de estére lejjebb ment a hasam, ma reggelre meg még annál is laposabb lett, de attól még 59 voltam.
Nemtudom, hogy mégis mi az istent csináljak de màr olyan szinten elegem van. Kb ez az egész 2 hete kezdődött , h nem megyek el rendszeresen nagy wc-re ( mivel eddig mindig reggeli után mentem el) .
Reggelit kávéval zárom kivétel nélkül,de kb 2 hete nemtudok elmenni wc.
Napi 2 liter az megvan.
Kérlek valaki mondjon valamit amivel rendbe tudom hozni magamat.
Szelek azok jönnek, de aminek kéne az meg nem.
Szenna teát mondják hogy az jó , mert úgy meghajt mint állat, úgyhogy ilyet fogok inni mindenképpen . Kiakarom pucolni magamat mert rohadtul zavar h úgy nézek ki mint vmi tehén.
Tényleg attól tartok a legjobban, hogy most mindent elraktározok amit ettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!