Miért vagyok rosszul, ha csak vizet iszok?
Próbálok áttérni az egészséges életmódra, az utóbbi pár évben eléggé egészségtelenül éltem.
Az egyik lényeg az lenne, hogy elhagyom a cukros üdítőket illetve a szörpöket, és csak vizet iszom, illetve napi 2 pohár kávét.
Természetesen ez mellett étkezem is, mielőtt valaki félreértené.
Mindig, amikor belekezdek, azt veszem észre, hogy iszonyú szomjas vagyok állandóan, sápadt vagyok, és nem érzem jól magam, más is mondja ilyenkor, hogy mennyire szarul nézek ki.
Este lefekvéskor pedig ver a szívem ezerrel, majd másnap nagyon kiszáradtan ébredek fel. Ezután iszom egy jó hideg üdítőt, és semmi bajom nincs.
Miért van ez? Miért nem tudok csak vizet inni?
És a víz mellett még mit fogyasztasz?
A tisztított víz hülyeség, igyál csapvizet vagy palackozottat, de ne buborékosat.
A kave vizhajto es a cukorszintbe is bezavar
Esetleg lehetsz cukros vagy IR-es?
Ha sok vizet iszol hirtelen akkor a vernyomasod is befolyasolja.
Ettol fuggetlenul nem normalis, amit tapasztalsz.
Mindig egyel is miutan iszol vizet es ne csak ha mar szomjas vagy akkor igyal hirtelen.
Köszönöm a válaszokat.
Szerintem inkább pszichés lehet.
#5: egyáltalán nem ittam olyan sokat, főleg az utóbbi időben maximum napi 3 pohárral. Olyan mint hogyha az íze hiányozna.
Nem hinném, hogy leesne a vércukrom, mert mellette ettem édességet (azt még nem sikerült teljesen elhagynom)
Szerintem pszichés lehet, főleg most elég sok magánéleti problémán megyek keresztül, és ez megnehezíti ilyenkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!