Borzalmasan rosszul vagyok Erősen megy a hasam, hányok és lázas is vagyok.. Hogyan legyek hamar jobban?
Frissen végzett óvodapedagógus vagyok és most dolgozom először óvodában..
Sajnos a gyerkőcök között terjed valami fosós-hányós virus amit szerintem nekem is sikerült elkapnom.
Ma már az oviban munka közben is nagyon morgott a hasam, ciki lett volna az ovisok előtt befosni így amíg aludtak és a kolléga felügyelte a gyerekeket addig elmentem mosdóba ahol rémes hasmenésem volt, mint a víz...
Hazajöttem a munkából és itthon 15x volt vizes hasmenésem és 5x hánytam..Most is a WCn ülök és megy a hasam..
Hogyan lehetnék jobban?
Egy biztos, ilyen vizes fosással ne menj dolgozni. Valószínű össze szedtél valami vírust. Ne vidd be a gyerekek közé.
Legjobb ha ki se mozdulsz otthonról. Telefonon irasd ki magad táppénzre. Nem is érdemes kimozdulnod így otthonról, mert valahol befosol.
Lényeg a sok folyadék, ki ne száradj. Esetleg háztartási keksz, főtt rizs. Jobbulást.
Nem hangzik jól. Mielőbbi gyógyulást kívánok. Beteg lettél, vélhetően az a vírus, amit említettél is. Menj el a háziorvoshoz - illetve lehet, hogy jobb ötlet, ha felhívod - és ő majd megmondja a többi teendőt. Pótold a folyadékot.
És a helyedben egész nap otthon lennék, wc közelben.
Ha lesz erőd, majd írd meg, hogy mi lett, pl mit mondott az orvos és javult-e az állapotod?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!