Már 3. Napja nem eszek semmit, és hasmenésem van . Folyós fekete színű, és a széklet ilyen darabos a vízben és csip, mi ez?
Figyelt kérdés
Mielott irjatok hogy orvos, veszprémi gasztroenterológián megmondták, hogy ibs, és ez van, hiába találtak vért a székletben... Háziorvos is csak igazolást tud adni.2024. máj. 6. 12:52
2/7 anonim válasza:
Menj el a sürgősségire! Ha fekete, akkor az vér és az nagyon nem játék.
3/7 anonim válasza:
Lehet, én tudom rosszul, de szerintem egyáltalán nem normalis a vér a székletben, és az I S-és betegnek nem kéne ilyen tüntet produkálni.
Ajánlanám, hogy keress fel egy másik kórházat, vagy ha lehetőséged van rá, egy magánrendelést a témában. A véres hasmenés szerintem nem egy elhanysgolható tünet, pláne, ha gyakori jelenség, és nem egyszeri alkalom.
5/7 anonim válasza:
IBS-es vagyok és igen, sajnos elég sűrűn van vér a székletemben. Hiába "nem normális", maga az IBS nem normális.
6/7 anonim válasza:
Utolsó, és volt neked már kolonoszkópiád? Mert nálunk a kórházban arra küldenek, hogy kiszűrjék a gyulladásos bélbetegségeket.
7/7 A kérdező kommentje:
Sziasztok, köszönöm a válaszokat.
Nekem bélpolippal magyarázták a vérzést, de ezzel az a baj, hogy bélpolip kiszedése után is ugyanígy véres volt a széklet
2024. máj. 7. 11:54
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!