Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ez a túlélő dolog igaz?

Ez a túlélő dolog igaz?

Figyelt kérdés
Valakitől hallottam hogy ha nem eszek sokáig akkor ugye lefogyok. És ha én azt mondom hogy jó így az alakom, mostantól eszek akkor eszek pl. egy zsömlét akkor a szervezetem egyből a zsírjoz rakja mivel megszokta hogy kevés a táplálék. Szóval ha éheztetem magam akkor utána csak 6 szor dagadtabb leszek?

2024. máj. 2. 14:04
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

A zsíros kaja nem káros! Ott is a mennyiséggel van baj csak.

A zsírban oldódnak a vitaminok.

Ne koplaltasd magad. Ha étkezéssel akarsz fogyni, akkor csinálj regenor kúrát. Neten keress utána. Kicsit drága, de jó.

2024. máj. 4. 09:34
 12/12 anonim ***** válasza:

A szervezet adaptálodik az alacsony kalóriabevitelhez is. Nőknél cikluszavar léphet fel, terméketlenség, hajhullás stb stb. Bizonyos hormonális változások már 24 óra elteltével bekapcsolnak. A grhelin hormon( éhségérzet) megemelkedik, leptin ( jóllakottságért felelős) lecsökken. Ha koplalsz, olyan falásrohamaid lesznek amit nem tudsz kontrollálni.

Az alapanyagcsere lecsökken, a tested nem fog annyi energiát felhasználni. És igen, koplalásos fogyókúráknál az emberek, hízékonyabbakká válhatnak, nagy többsége többet hizik vissza, mint amennyi az eredeti sulyfeleslege volt.

2024. máj. 13. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!