Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Olyan emberekkel szeretnék...

Olyan emberekkel szeretnék beszélni, akik túlélték/kigyógyultak a rákból. Lenne pár kérdésem ezzel kapcsolatban. Esetleg van itt valaki?

Figyelt kérdés

Sziasztok!Arra lennék kíváncsi,hogy hogyan sikerült nekik kigyógyulni,itt igazából a lelki részére lennék kíváncsi és hogy homeopátiás szerekkel,vagy kemoterápiával,vagy mivel sikerült,és hogy mielőtt betegek lettek,"volt-e valami traumájuk" sajnos ezt nem tudom érthetőbben megfogalmazni..

A család támogatása is közrejátszott-e,a látogatások,a hit hogy meggyógyulsz -segített a gyógyulásban?

Tényleg igazán köszönöm ha valaki válaszol,elnézést a pontatlan megfogalmazásomért.

15/L

2017. dec. 27. 14:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Én melanómás voltam, bőrrák. A hátamon vakartam el egy nagy anyajegyet, amire fél évre rá elrákosodott. Mivel a hátamon volt ugye, nehezen vettem észre, de borzasztóra viszketett, ezért elmentem egy szűrésre. Ott gondolta a doki, hogy baj van, le is szedték (kivágták), 10 nap múlva jött a szövettan, hogy rosszindulatú. Szerencsére csak egy nagyon korai stádiumban volt, de így is kiszedték az őrszem nyirokcsomókat a hónaljamból, de szerencsére nem képzett áttétet :) Igye ez olyan fajta, hogy gyorsan áttéteket képez, a legalattomosabb rák. Nem kellett kemo sem. Ez volt 4 héte, jól vagyok, csak a kisebb sebek, hegek emlékeztetnek rá. Minden eredményem jó.

Amire te kíváncsi vagy, a ráknál nem számít a homeopátia. Náthánál lehet próbálkozni igen, de bolond az aki CSAK erre bízza a gyógyulását. Nem is traumától alakul ki...

A család, hát... Konkrétan lebolondozott, hogy az anyajegyemmel orvoshoz megyek. Én is megijedtem, mert olvastam már előtte is róla, de csak le akartam vetetni. Utána meg az állandó susmus hátam mögött kibeszélés (hogy biztos sugár kell, mi lesz az egyetemmel) kikészített, szemét banda, nemcsak emiatt.

A lelki része megterhelő volt, sokat sírtam, de az orvosok biztattak, nagyon-nagyon rendesek voltak velem. Ellenőrzésekre kell járnom, de űgy tűnik megúsztam.

21/l

2017. dec. 27. 17:45
 2/11 A kérdező kommentje:
Örülök,hogy jól vagy!Köszönöm a válaszod,meglepő,én azt olvastam több helyen,hogy a ráknak lehetnek lelki okai is.
2017. dec. 27. 17:50
 3/11 anonim ***** válasza:
74%

Hát figyelj ide, én nem hiszek ebben. Nelem azt akarták bemagyarázni, hogy azért vagyok 2 hetente náthás, influenzás, herpeszes, mert lelki gondok stb., közben meg anyám hazahordott minden vírust az iskolából, ahhol tanít. Ennyit erről.

Semmi köze a lelki gondoknak, ahhoz sem hogy rákosodott az anyajegyem.

Ettől függetlenül nem jó állandó stresszben, terrorban élni, mertegviseli a szervezetett, gyengülsz, de rákos se lett tőle senki.

Csak divat mindenre azt mondani, még a herpezzre is (láztól jött világéletben nekem).

2017. dec. 27. 17:55
 4/11 anonim ***** válasza:
54%

Minden betegségnek lelki oka van kérdező!

Ezen kívül nagyon fontos a rendes étrend, vitaminok, mozgás.

2017. dec. 28. 09:36
 5/11 anonim ***** válasza:
24%
Azt még elfelejtettem hozzátenni hogy vannak kivételek, akik nem lelki ok miatt, hanem baleset következtében lettek betegek. Ismertem olyan embert, aki nagyon-nagyon beverte a fejét, és később agyrákja lett sajnos.
2017. dec. 28. 09:49
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Hát az én bőrrákom se lelki ok miatt lett. Ahogy az egyéves gyerek se lelki ok miatt lesz rákos.

Mintahogy a sok öröklött, veleszületett betegségnek sem leki okai vannak.

Akinek például rossz a szeme, siket, cukorbeteg milyen lelki okra vezeted vissza?

Ez egy maszlag. Nyilván a stressz, idegesség, depresszió gyengíti a szervezetedet, de nem leszel tőle sem rákos, sem semmi más.

2017. dec. 28. 10:10
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
apukám rákos volt, akkor még pici voltam, olyan 5-6 éves. megműtötték és kemot is kapott, felépült. lelkileg leginkább én tartottam benne a lelket, bár akkor még fel sem fogtam, mi történik, de hatalmas erőt adott neki az, hogy láthassa a lányát felnőni. a család is támogatta, hívtunk természetgyógyászt is, azt nem tudom, hogy neki segített-e (más bajokban segített a családnak a természetgyógyász), de én és az a tény, hogy még időben észrevették a betegséget (plusz kemo), meggyógyította.
2017. dec. 29. 19:54
 8/11 anonim ***** válasza:
előző vagyok. így visszaolvasva a válaszomat kicsit egocentrikusnak hangzik, de ha belegondolsz, egy szülőnek a gyermeke adja a legnagyobb erőt a túlélésre.
2017. dec. 29. 19:56
 9/11 Béla211 ***** válasza:
100%

Nekem szerencsém volt koránészre vettem a hererákomat. Így csak kiműtötték a jobb herémet és az ondóvezetéket is.

Mivel nem terjedt túl a herémen és seminoma típusú volt a rák ezért nem kaptam kemot.

De viszont szoros nyomon követés van 3 havonta kontrollra kell járni 2évig utána még 3évig félévente.És ha öt évig nem alakul ki áttét akkor nyilvánítanak az orvosok egészségesnek. Addig csak tünet mentes vagy.Engem 2016 június 06 műtöttek.

Szerintem a stressz igen is okozhat betegségeket akár rákot is.

De szerintem inkább a vegyi anyagok a ludasak és a helytelen életmód.Mondjuk nálam a gyerekkori here sérv miatt alakult ki, mert akinek ilyen volt gyerek korában azoknak ötször nagyobb az esélye, hogy here rák alakuljon ki nála.

A családnak én nem mondtam el míg nem kaptam meg a szövettan eredményt,jobb volt így mert a húgom csak kiakadt és sírt. Addig tök jól viseltem lelkileg,meg azért ezzel a ráktípussal főleg,hogy időben észre vettem nagy esélyem van a teljes gyógyulásra.De azért teszek is érte mindennap 20 percet sportolok ez a minimum,mert valahol olvastam,hogy ez 20 %-kal csökkenti a rák kialakulásának az esélyét. Meg három hónapig minden nap céklás répás alma turmixot ittam elvileg csökkenti az esélyt,hogy rák alakuljon ki a műtét után.Azóta kerülöm a készételeket és az olajban sült dolgokat.Amúgy a szűrések nagyon fontosak,mert ha időben észre veszik bármelyik fajtáját sokkal jobban kezelhető.Ezért is járok most már én is évente anyajegy szűrésre. A lányoknak meg fontos a méh nyakrák szűrés is. Ami a Hpv vírus okoz ,mert ha ezt is időben észre veszik kemo sem kell .

2017. dec. 29. 20:43
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat!Elgondolkodtatóak!
2017. dec. 30. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!