Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Üdv mindenkinek! 4 hónapja...

Üdv mindenkinek! 4 hónapja volt akut hasnyálmirigy gyulladásom.6 hete vették ki az epehólyagomat. Viszont mostanában étvágytalan vagyok, hol milyen a széklet,nyomásra enyhén érzékeny a hasam, más is tapasztalt ilyet?

Figyelt kérdés
A házi orvos dipankrint javasolt. Voltam laboron pár napja akkor ez volt az eredmény. Alfa-amiláz 45, CRP 2.6, fehérvérsejt szám 5.8, májfunkciók normálisak, glükóz 5.1,
2024. ápr. 20. 08:20
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Voltam a napokban kontraszt anyagos MR vizsgálaton,és laboron. A labor teljesen rendben volt. Az MR ezt mutatta ki: A hasnyálmirigy vastagsága és jelintenzitása szabályos, a Wirsung-vezeték nem tágabb. Peripancreaticusan kóros infiltráltság nincs. A professzor annyit mondott hogy nem látja szükségét további vizsgálatnak. Jó egészséget kívánt. Azóta visszajött az étvágyam, a széklet az mikor milyen. És 30 kilót fogytam. Mostanában próbálok sokat biciklizni.
2024. máj. 20. 11:36
 22/23 anonim ***** válasza:
Ez jó hír akkor. Az életmódváltást ne add fel, reméljük minden rendben lesz már.
2024. máj. 20. 20:12
 23/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen
2024. máj. 20. 20:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!