Üdv mindenkinek! 4 hónapja volt akut hasnyálmirigy gyulladásom.6 hete vették ki az epehólyagomat. Viszont mostanában étvágytalan vagyok, hol milyen a széklet,nyomásra enyhén érzékeny a hasam, más is tapasztalt ilyet?
Hol fájt amikor hasnyálmirigy gyulladasod volt?
Köldök körül? Nekem ott fáj nagyon és attól balra a bal bordaív alatt.
Nekem is volt egy 2 napos sörözés + zsíros pizza.
De ez még péntek-szombat. Ma reggelre fajdult meg vmi de nagyon.
Uhhh, köszönöm a választ!
Azóta enyhült a fájdalmam és úgymond lejjebb fáj már kicsivel.
Tegnap azért nekem is eléggé fájt... Mély levegőt nem tudtam venni illetve inkább előrehajolva közlekedtem.
Gondolom ha mára ennyit enyhült akkor ennyire nincs nagy baj nálam.
De most jó ideig rá se nézek alkoholra meg pizzára!!!
Én csak sörös vagyok, de abból erősebbet kedvelem 7.3%
Igaz nem sokat, 3-5 max és csak hétvégente vagy 2 hetente... csak most másképp jött ki a lépés.
Azt tudom, hogy az epevezetékem meg van törve, jó lenne megtanulnom hanyatt aludni.
Epehólyag eltávolítását inkább nem engedném, fater majdnem abba halt bele...
Nem sikerült azzal a "tűs megoldással" (nem jut eszembe a neve) így felnyitottak, kivagtak, összevarták.
Csak kivágás közben belevágtak a belébe amit nem vettek észre és elkezdett elhalni.
Nem emiatt tartok a hólyag eltávolítástól hanem, hogy elég sok rossz dolgot írnak, hogy mi történik az emberrel utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!