Mi történik akkor, ha valaki egyáltalán nem eszik főtt ételt, a szervezetnek mindenképpen szüksége van rá?
Figyelt kérdés
Elég megosztó ez szerintem, sok helyen olvasok ezt azt, hol azt írják, hogy kell, hol meg amazt, hogy főtt étel nélkül is simán lehet élni, ha valaki odafigyel a megfelelő tápanyagok bevitelére. Én nem valami divat diéta miatt nem eszem, hanem sajnos nincs lehetőségem a főzésre egyenlőre. Ezelőtt ettem mindig főtt ételt, de nem tudom hogy nem lesz e gond belőle, ha nem fogok enni. :) Köszi a válaszokat, ha valaki tapasztalatokat ír le annak örülnék.2024. ápr. 6. 21:20
11/15 anonim válasza:
Teljesen jó. Lehet így is egészségesen elni. Konzerv huvelyes, mikrós rizs stb
12/15 anonim válasza:
Nekem sincs konyhám, de még mosogatóm sem. Ebéd házhoz szállítótól szoktam rendelni (Interfood). Olcsóbb, mint a kifőzde, 1600-1800 ft között egész jó egytálételeket vagy menűket lehet kapni, elég nagy adagok és a választék is nagy.
13/15 anonim válasza:
Konzerv borsó, bab kukorica(ahogy írták is előttem), üveges borsó, és húsból meg lehet kapni grillt vagy néhol sült húsokat az élelmiszerboltban úgy el lehet lenni. Ha csak felvágottat eszel hús helyett az nem túl jó, meg néha valami főtt tojást össze kellene hozni vagy rántottát.
14/15 anonim válasza:
Valamilyen szinten igényli a gyomor és jobb az emésztés meleg étellel, de nem csak ez a lényeg. Tehát például hiába ehetsz te meleg pörköltet nokedlivel vagy sajtos tésztát, ha egyébként rostot és vitamint nem viszel be legkésőbb másnapon. Mindenben egyensúly kell.
15/15 anonim válasza:
Illetve ha ennyire nem tudsz tényleg, akkor hideg ételhez tea vagy meleg kompót is jó lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!