Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mit kell tudni a creatine...

Mit kell tudni a creatine monohydrate-ról?

Figyelt kérdés

Vannak negatív hatásai a szervezetre,hogyan kell szedni? A por vagy a kapszulás jobb?

102 kiló vagyok 30 éves, nem járok terembe, nincs edzőm, itthon. Van egy kis edzőtermem és heti kettő de van amikor három alkalommal gyúrok ugyanazokra az izmokra.

Melyiket ajánlanátok?

ápr. 3. 14:43
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Akarki akarmit ir sosem mukodik semmi xD mindig csak a negativ hozza szolas
ápr. 3. 15:20
 12/20 anonim ***** válasza:
Teljesen felesleges.
ápr. 3. 16:45
 13/20 anonim ***** válasza:

Nekem érezhetően nagyon sokkal durván megdobta a fizikai erőmet. De utána nem fejlődtem annyira gyorsan, hanem tartani tudtam amire feldobott. De tényleg hat valamennyire.

20kilos kezi sulyzoval a 13-15 helyett 25-30csinaltam. Mindezt csupán a feltöltési időszak elteltével ami talán 1 hét volt. De utána nem dobott megint ennyit fél év múlva sem, hanem maradt így.

ápr. 3. 17:18
 14/20 anonim ***** válasza:

"Nekem érezhetően nagyon sokkal durván megdobta a fizikai erőmet"

De nem akkor, amikor nulláról kezdtél el megismerkedni ezzel a sporttal és az alapokkal, hanem akkor, amikor már X hónapja csináltad, nemde?

ápr. 3. 17:41
 15/20 anonim ***** válasza:
48%

Ennyi erovel ne is egyen hiszen kezdeti szakaszon van minek neki.

Attol meg mert kezdő gyorsabban fejlődhet vele. Csomo kutatas van hogy amit ad a creatin hogy felszedsz vele 1-2kg vizet az izmodba jobb kozeget is ad neki az építéshez. A jobb, jobbennyi

Nem kell modani hogy nem kell kezdőként igy se úgy se dupla annyira fog hanem egy piciket. Azert a piciket se rossz miert ne? Egy kur.va pizza ára hallod honapokig elegendo creatin

Nalam 1het használatával mindig felugrik 1-2 kg valszeg az pont a viz amit irnak is mindenhol....

Kavet bezzeg iszunk hogy energikusabbak legyünk de creatin aahhnemm hat kezdő haatneeem...

Ki a fa szterdekel?:"D ha nem sportol akkor is szedheti ezt is mar elmondta mindenki

ápr. 3. 18:04
 16/20 anonim ***** válasza:
A cinket vasat d vitamint cvitamint stb ugyan ugy meg lehet venni 800-1000-2000ft ert vettem ezeket hónapokra. Minden miatt fontos az erosebb immunrendszer. Ha nem vagy beteg mar nem esel ki a munkabol se a edzesbol meg alapból mennyivel jobb ha nem vagy kicsit is levert télen. +Izomépítéshez is szerepet jatszik meg tesztoszteronban. Persze ezek se duplazzak meg de a sok kicsi aprosag gyulik ossze mind ez
ápr. 3. 18:07
 17/20 anonim ***** válasza:
Szóval azt kell tudnod hogy vegyel egyet próbáld ki. Negativ hatasa nincs.
ápr. 3. 18:08
 18/20 anonim ***** válasza:

"vegyel egyet próbáld ki"

Mivel az elején mindentől fejlődni fog, ezért fogalma sem lesz szerencsétlen kérdezőnek arról, hogy ad-e hozzá a fejlődéséhez bármit is a kreatin, vagy csak kidobta az ablakon a pénzt.

ápr. 3. 18:17
 19/20 anonim ***** válasza:

Ha nem eszik +1000-1500 kalóriát valszeg nem jon fel egy héten 1.5-2kg en innen tudtam kezdőként mert csak akkor ugrott fel gyorsan a tömeg. Meg abba a hetbe is gyorsabban erősödik mint maskor. Ezt eszre lehet venni sok mindenen.

De nem erdekel mar azt gondoltom meg csináltok amit akartok.

ápr. 3. 20:10
 20/20 A kérdező kommentje:
Nem most kezdtem, évekkel ezelőtt is edzettem csak abbahagytam
ápr. 3. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!