52g teljeskiőrlésű zsemlét, 5 gr vajkrém, 11 g jégsaláta, 36 g fokhagymás felvágott, 20 g uborka.
Tízóraira 1 db (30g) natúr 0% mizo túró rudit.
Reggelire 50 gr gm kenyeret felvágottal, sajttal, egy kv-t
Tízóraira egy pohár narancslevet, pombärt mert megkívántam
Ebédre gombás-kukoricás darált húsos spagit
Nemsoká kávézom, aztán szeritem megeszem a maradék citromfagyit meg gyümit
Vacsira sült virsli lesz sajttal, kukoricasali és valami... még nem tudom, milyen köret, amit találok és meg kell enni, lehet rizs.
Reggelire házi készítésű csokis müzlit tejjel. A müzli nagyrészt zabpehely, közékeverve magok és csokidarabok.
Már a kérdés kiírása után tízóraira egy joghurtot, korpás kekszet és gyümölcsöt.
Ebédre főtt tésztát spenótos-túrós szósszal és egy kocka étcsokit.
Délután megettem még egy kocka étcsokit és egy darab háztartási kekszet, nem uzsonnára, hanem "csak úgy". Nem aludt el a fiam délután a szokásos időben és emiatt kicsit borult a rendszer.
2 szelet tk. toast kenyér 4 szelet dán szalámival, uborkával, 1.5 dl tejeskávé.
Egy jogobella tízóraira.
Ebéd 2 szelet rántott csirkemell mexikói párolt zöldségkörettel
Egy banán délután.
Vacsira egy bögrés krémleves, tonhalpástétom savanyúsággal és egy kis szelet magvas kenyérrel.
Ittam két csésze tejeskávét, meg egy almát. Most háromkor bekapok egy nagyobb szendvicset. (fogyókúrázom).
Igen igen reggel enni kell, tudom, de nekem így könnyebb , így szoktam meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!