Felsorolod mit ettél ma? Mennyire tartod be az étkezéseket, napi hányszor eszel egy nap és mennyit?
Reggel kave, viz, vitaminok. Del korul ettem egy csokit. Aztan amikor hazaertem megittam egy afonyas seltzert. Az ebed/vacsi 5 korul egy tal rizs volt, fott bebirepaval es sult cukkinivel + ket vekonyka szelet serteshussal. Utana aldis malnas-turos pitet ettem.
A nap folyaman ittam meg egy energiaitalt is.
Nem dietazom, napkozben nem szeretek enni, mert tompit az emesztes, folyadekot iszom folyamatosan, altalaban vizet, neha veszek egy fel literes Cappy-t is, ha valami izre vagyom.
Nem tudom, hany kilo vagyok, 170/65 korul lehetek.
Általában 5-6x eszek egy nap és 4-5 l vizet fogyasztok.
A mai nap:
1. 45 g zabkása, 1 db közepes banán, 10 db mandula + kávé
2. 120 g csirkemell, 20 g bulgur, 1 közepes paradicsom + kávé
3. 1 db rozsos magvas zsemle, kb. 30 g krémsajt, 1 db közepes alma
4. 3 db tojásból rántotta, 100 g cottage cheese, kb. 100 g uborka
5. 120 g csirkemell, 20 g bulgur
Dél körül ettem 3 szelet pirítóst fűszervajjal és tonhallal meg zöldségekkel, előtte nem voltam éhes
du.3 körül 1 főtt kukoricát meg tejszínes csirkés olasz tésztát, utána valamikor egy adag dinnyét
este 6 körül betoltam a tegnapi paprikás krumpli maradékát tejföllel, és most fogok valamit még enni, szerintem salátát
Nagyjából ugyanígy eszek minden nap, csak most nincs edzésem, amikor van, az pont ráesik a 6 órás evésemre, szóval fél 5 körül szoktam enni edzős napokon és majd edzés után fél 9 körül.
Reggeli egy szelet vajas-párizsis toast volt paprikával meg egy eszpresszó
Tízóraira pár szem "lotus" kekszet ettem (gm verzió), tejeskávé
Ebéd borsókrémleves, tarhonyás kolbászos lecsó rukkolával, csípős paprikával
Uzsi valami gyümölcs lesz, talán szeder meg egy kinder tojás
Vacsi sajtos-sonkás omlett paradicsommal, és elfelezünk egy sört a barátommal
Lefekvés előtt pedig még lemegy egy-két marék mag
169/54-56 kg. Általában 5-6x eszek naponta, emellett tornázok és heti párszor futok is. Vagy úszok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!