Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mi okozhatja, a falási kényszert?

Mi okozhatja, a falási kényszert?

Figyelt kérdés

Nem bírok ellenállni az ételnek, folyton eszem es akkorakat nyelek, olyan nagy falatot, hogy sokszor vízzel is alig megy le.

Parszor majdnem megfulladtam mert a kaja megallt a nyelöcsövömön es alig ment le, de vegul sikerult

Szegyen, de ez van.

Sokat híztam.

Hiába akarom abbahagyni es döntöm el, keptelen vagyok rá. Nincs eröm megallni.

Nem akarok 100 kiló föle menni. Par kiló valaszt el a 100 tól is csak.

Nagyon stresszes periódus van mögöttem, úgy munkahelyi mint maganéleti szempontból.

márc. 9. 08:57
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

“Nagyon stresszes periódus van mögöttem, úgy munkahelyi mint maganéleti szempontból.”

Ez okozza.

márc. 9. 09:09
 2/13 anonim ***** válasza:

Pontosan azért van mert nem táplálkozol rendszeresen egyszer koplaltatod magad,és akkor fejben csak a jó ízekre,minden finomságon jár az agyadban de éned mást akar.

Magyarán kínzod magad,tudatosítsd magadban amit csinálsz az jó neked és ilyen baromságotokat mint a cukor,liszt az rossz.

Emberek nem esznek lisztes és cukros dolgokat ezért éhesek mindég ugyan is a liszt,cukros dolgok telítenek.

Magyarországon,anno minden étel így kezdődőt végy egy kiló lisztet és evőkanál zsírt.

Magyarországon akkor indult el a hízás,mikor bejött a finomított étolajban sütés és panelházak.

márc. 9. 09:14
 3/13 anonim ***** válasza:
Pszichológus. Szemmel láthatóan nincs támogató környezeted, aki önbizalommal pumpálna, így motivált lennél a változtatásra.
márc. 9. 09:39
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha elhatározással nem megy, akkor mentális löket kell. Azt pedig pszichológus tudja megadni
márc. 9. 09:40
 5/13 A kérdező kommentje:
2 es, nem koplaltattam magam, nem voltam ilyen okból kiéhezve.
márc. 9. 10:18
 6/13 anonim ***** válasza:
Nyilván a pszichológusra nem reagálsz, hiszen "nincs neked olyan nagy bajod". A gyakori meg tudja oldani ismeretlenül.
márc. 9. 10:46
 7/13 A kérdező kommentje:
Es honnan a francból szerezzek? Nem vagyok magyarorszagon, ahol minden sarkon van egy pszichológus es pap
márc. 9. 10:52
 8/13 anonim ***** válasza:
82%
Ezért van a gyakori itt minden van pap,pszichiáter,kertész,politikus,atomtudós és így tovább.....
márc. 9. 11:52
 9/13 A kérdező kommentje:
🤣🤣
márc. 9. 19:41
 10/13 anonim ***** válasza:
És azt vajon mi okozza, hogy a falási rohamaidhoz mindig rendelkezésre áll a polcon a kaja? Csak nem előre megfontolt szándékkal vásároltál 3x annyit?
márc. 9. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!