Milyen ételekben van a legtöbb kalória?
Sziasztok!Nem arra vagyok kíváncsi, hogy a zsírokban, szénhidrátokban gazdag ételekben, hanem konkrétan melyik ételekben.
Pl.mogyoró, milka csoki, majonéz stb...
Minek neked szemét kalória?
Egyél normális kalóriákat pl rizs, zab, hús
Zsírokban gazdag ételekben. Hisz a zsír 9.3kcal, fehérje meg a szénhidrát 4.1
Példák:
Olajos magok: kesudió, brazil dió, makadámdió, paradió, dió, mogyoró, földimogyoró, mandula, pisztácia
Magok: lenmag, szezámmag, napraforgómag, tökmag, mák
Zsírok: napraforgoolaj, repceolaj, olkvaolaj, kokuszolaj, serteszsir, kacsazsír, csirke bőre, sertés bőre, avokádóolaj, tökmagaj, mákolaj, dióolaj, vaj, margarin stb
Kenhető krémek: nutella, lino lada, nutoka, mogyorós krém, mogyoróvaj, mandulavaj, pisztáciavaj, pesztó, tepertőkrém, vajkrémek
Egyéb: majonéz, olaj alapú salátaöntetek, parmezán sajt, szalonna (nem a húsos), tepertő, száraz kolbász, csoki, szezámmag szelet, bármilyen magmix, granola, granola bar, csokibevonatos kekszek
Szia Kérdező!
Azért kérdezed, mert hízni szeretnék esetleg?
De én nem értem a kérdés értelmét
Ha hízni akar miért pont szemét kajával akar hízni és nem normálissal? A normális kajákból bőven be lehet vinni többszörösét is a szükségletünknek
6-os vagyok.
#5 én is ezért erdeklődöm.
Mert régen én is akartam hízni. 3 év alatt tudtam is kb 14 kg.
De én normális ételekkel, gyümölcsökjel, zöldségekjel es heti 4 nap edzéssel (nem ilyen brutális súlyzósra gindolj, lany vagyok). Én elég vékony voltam, nehezen híztam. 170 cm, 50 kiló.
Annyit segítettem rá a dologra, hogy napi 4 étkezes helyett, napi 5x ettem, melyből mondhatni olyan mintha 2x ebédeltem volna plusz edzés napokon még 2x 5 dl szénhidrát séket ittam. Nem akartam hírtelen hízni és nem az volt a célom, hogy csak zsír rakódjon es nyílván az sem, hogy tele egyem szenny ételekkel magam. 3 év alatt sikerült 64 kilóra híznom, melyből azért az izom több mint a zsír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!