A bébi ételekben mennyi kalória, energia van, felér egy ebéddel?
Figyelt kérdés
2023. aug. 3. 21:31
1/19 anonim válasza:
Ha bébi vagy, akkor igen, felér egy ebéddel. Ha felnőtt, akkor nem.
2/19 anonim válasza:
Sok babaételben csak ilyen 120-150 kalória van. Felnőttnek max. nasinak megy el, nyilván ebédnek nem állná meg a helyét.
3/19 anonim válasza:
Debil vagy? Szerinted egy 5 kg-s gyerek annyit eszik, mint egy 80 kg-s felnőtt?
4/19 anonim válasza:
Persze felér..Ha nem egy üveggel fogyaszt el az ember hanem egy tucattal.
5/19 anonim válasza:
Például körte-őszibarack pulykahússal, ez tök finom szerintem. Kb. 6 üveg tenne ki egy felnőtt ebédet.
6/19 anonim válasza:
Egy példa, Kecskeméti bolognai spagetti 8 hós kortól, 220 gr, teljes üvegben: 596 kcal.
7/19 anonim válasza:
5ös, 6 üveg már azért sok lenne, de 2 biztosan kéne, mivel püré, érzetre nem tudom, attól is függ, milyen étel, mert viszonylag sok kalória is lehet benne...
8/19 anonim válasza:
Anorexias vagy? Mikor fogszabalyzom volt es nem tudtam hazamenni es mar kinlodtam az ehsegtol, akkor vettem. Ja, es mar elegem volt a gyumolcsjoghurtbol kaja helyett. De csak arra volt jo, hogy hazaig kibirjam, ahol tudtam magamnak kesziteni.
9/19 anonim válasza:
Ezek rajta vannak az üvegen. Csak el ne hízz!
10/19 anonim válasza:
Honnan tudjátok hogy mi miatt akarja?
Nekem állkapocs műtét miatt egy hétig kellett bébiételen élnem. És nem, nem fogyókúráztam, de nagyobbra nem tudtam kinyitni a számat és rágni se volt szabad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!