Lehet valami bajom attól,ha beleharapok a hideg húskenyérbe?
Van ez a bolti húskenyer az L, vagy P élelmiszerboltból.
Ugyna az van ráírva ,hogy fogyasztásra kesz allapotú.
Attol még felkell melegiteni ,hogy elehtő legyen?
Vagy ebbe nyugodtan bele lehet harapni hidegen is?
Erre az ételre elvileg jellemző,hogy hidegen is fogyaszható de a fogyasztásra kész azt is jelentheti,hogy mindneképpen mikrozni kell..
Nem a fagyasztóból hanem a hütőből vettem elő es nem nyeltem le csak a számban volt.
Utána öbilettem.
De attól félek attól méga nyálkahártyamba keretülhettek korokozok a fenti okok miatt.
(Ugy értem az aggodalmam lényegét hogy a mirerilt pizzába sem harapunk be ugyebár azonnal.
Tehát összefogalva a fogyasztástra kész állapot leírast ennél az etelnél vehetem úgy hogy melegites nélkül is szabad enni?
Mi a tapsztalatotoka bolti húskenyérrel simán hidehen felbontva is fogyaszható?
Semmi bajod nem lehet tőle .
Én mindig hidegen eszem, illetve úgy teszem a szendvicsbe is .
Ez most egy folytatásos regény lesz? Nemrég még a hideg gírosz volt a baj.
Soha egyetlen egy ételről nem hallottam 67 évem alatt, amiről bárki azt mondta volna, hogy kihűlve árt. Fordítva igen. Pl. burgonyás pogácsát frissen a sütőből kivéve megenni nem jó, mert megfájdulhat az ember gyomra. Még néhány ilyent tudok. És ez sem biztos, hogy igaz.
A húskenyeret egyébként hidegen kell fogyasztani, az nem meleg étel.
Amiket össze hordasz, attól kifeküdtem. Kórokozók, meg minden.
Amit így boltban kapsz, és nem elég hűtőben tartani, fagyasztóban tartani, arra az van írva, hogy fogyasztás előtt HŐKEZELNI KELL, nem az, hogy fogyasztásra kész. Ez kötelező adat. És azt is ráírják, hogy meddig és hogyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!