Egy _kiváló_ pékség mitől lesz jó? Mi tehet, vagy mik tehetnek nagyszerűvé, netalán egyenesen kiemelkedővé egy-egy pékséget? (Elsősorban hölgyektől, illetve családanyáktól olvasnék javaslatokat.)
Minél kevesebb adalékanyag, változatos kenyértípusok.
Családanyaként az is számít, hogy ne 6-14-ig legyen nyitva, délutáni friss sütés is legyen, mert tipikusan az nem biztos, hogy a legszerencsésebb logisztika szempontjából (pl. gyerekkel hazafelé általában később megy az ember, nem fog egy olyan helyen vásárolni, ami 6kor már nincs nyitva vagy igen, de max. 1-2 féle félig kiszáradt reggeli kenyér van).
Nekem pl. az egészséges irányzat a fontos (teljes kiőrlésű, magvas, kovászos és ezek változatai). Biztos van olyan, akinél meg egy jó foszlós kalács vagy puha sós kifli a döntő.
Amiket az 1. válaszoló írt és minél nagyobb választék legyen!
Ha van pizzaszelet, legyen húsmentes is, pl margarita, vagy csak gombás!
És jó minőségű, magyar lisztből készüljön minden és ne ukránból!
HA van kávé automata is a boltban, az is hozzátesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!