Lipóti Pékség! Ti is szeretitek?
Nem különösebben.
Körülbelül a nyomába sem ér a valódi pékégeknek, mint az Artisan, a Pékműhely, a Bakery Brothers, a Pipacs.
Nem tudom, hogy az eladónők hogy mernek ilyen bunkók lenni, de ott, ahol voltam ma, úgy viselkedtek, hogy csak néztem. Gondolom a nincs otthon a macska cincognak az egerek alapján, ha nem megy rájuk nézni a főnök, azt csinálnak, amit akarnak.
De azért kedvesek voltak azért, hogy vették a fáradtságot és kiszolgáltak, igazán megtisztelő, csak mondjuk beszólás meg pofavágások nélkül is tehették volna, de lehet csak nekem túl nagyok az elvárásaim.
Az meg ne legyen kifogás, hogy szegénykék egész nap güriznek, mert, ha hiszik, ha nem, mások is a belüket kidolgozzák nap napután.
Szerencsére ez ma csak SOS megoldás volt, nem szorulok rájuk és remélem szerencsém sem lesz hozzájuk a jövőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!