Csipkebogyótól magas vércukor szint?
Reggelire 10h-kor cikoria kávét ittam és sajtos omlettet ettem, 2tojás+20g.gouda+7g.zsír, utána egy üres fekete kávé, majd napközben üres rooibos tea, majd üres fekete kávé, aztán 16h-kor 10 szem brazil dió és 30g.csipkerózsa áltermés(hús), és 8.0 lett a vércukor...
Ki érti ezt...
Nem rugózom, ma gondoltam megmérem, ha már ilyen szegényesre sikerült a nap, és meglepődtem.
Pár éve magas volt a három havi átlag, 8.0 talán, rám szólt a háziorvos, azóta próbálok odafigyelni.
A rendszertelenség jogos és igaz, sajnos nehezen megy a kialakulása, de rajta volnék. (Gyermekkoromban volt, hogy enni sem ettem, nemhogy rendszer, azóta már enni tudok, csak a rendszer hiányzott, hiányzik.) Az az igazság, nem tudom mi az az éhség érzet, van úgy nem eszek egész nap.
"a stresszhormonjaid tolták fel a cukrodat"
Senkit ne diagnosztiálj nulla információ, nulla klinikai szaktudás alapján látatlanban kommentben.
#5:
Nem volt, nem fogyasztok cukrot, édesítőt.
Köszönöm a stresszhormon tippet, utána nézek, és nem vettem kőbe vésett diagnosztikának! 😉
Köszönöm.
Nem tudod, hogy a csipkebogyó előtt mennyi volt. Lehet, hogy 7, és akkor hihető, hogy ennyit emelt rajta. Főleg, hogy előtte szinte 0 szénhidrátot ettél, lecsökkent az inzulin érzékenységed (vagyis tartalékolni kezdte a cukrot a szervezeted), nem vették fel az izmaid azonnal, ami felszívódott. Vagy mérési hiba, vagy szennyezett volt a kezed.
Annak nincs értelme, hogy random mérsz, rémüldözöl, nem eszel. Mérj akkor étkezés előtt és utána, így kitapasztalhatod az egyes ételek hatását. Ez se ilyen egyszerű persze, mert befolyásolja az előző kaja, hogy mennyit mozogt ál aznap meg ilyenek, de legalább valamennyire képbe kerülsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!