Miért nem tud a testem nátriumot előállítani?
Mondták nekem, hogy a só milyen egészségtelen, hogy szívinfarktust okoz és magas vérnyomást.
Erre elkezdtem sómentesen étkezni, a sómentes diétától úgy megbetegedtem mint az állat. Olyan karikásak lettek a szemeim mint egy pandának. Legyengültem tőle rosszul voltam, elkezdett hullani a hajam, meg minden bajom volt már.
Elkezdtem újra enni a sót, utána teljesen helyrejöttem.
Hogyan vegyem rá a szervezetemet arra, hogy nátriumot állítson elő, ha nem eszek sót?
Nem emlékszem mennyi zöldséget ettem.
De az az egy biztos, hogy a testem nem tudott nátriumot előállítani, lehet nem jó a genetikám vagy mi nem tudom.
De ha tudna a testem nátriumot előállítani akkor nem lett volna probléma szerintem.
Csak, hogy a testem nem tud nátriumot előállítan. Nincs rá mód ugye, hogy a testem nátriumot állítson elő?
"Vannak emberek akik azt állítják, hogy a sómentes diéta nagyon egészséges."
Ja. Meg vannak olyanok is, akik szerint ugorj a kútba - akkor beleugrasz?...
Nem csináltattam labort(vérkép)
Akkor kezdtem helyrejönni, mikor elkezdtem újra enni a sót, ez nem valami véletlen egybeesés.
A test semmilyen elemet nem képes előállítani. Mindet kívülről kell bevinni. A nátiumot többnyire Nátrium-klorid formájában.
A tested nem fúziós reaktor, hogy elemeket állítson elő kisebb elemekből, és nem atomreaktor, hogy elemeket hasítson, amíg a kívánt elemeket megszerzi. A test kész elemekkel dolgozik, amiket az anyagcsere során visz be.
A só csak akkor okoz problémát, ha túl sokat fogyasztasz.
Igen grimfox, pont az ilyen emberek miatt szívtam meg mint amilyen te vagy grimfox, akik a túl sok sófogyasztásról hadobálnak.
De mi a túl sok?
Ha megennék egy kiló sót egyszerre attól biztos bajom lenne.
De kipróbáltam azt is, hogy egy nap alatt megettem 40g=4deka sót, semmi bajom nem volt tőle, sokáig csináltam évekig, semmi negatív dolgot nem vettem észre.
Jó hát nem a bolti vacakot ettem, hanem a gyógyszertári\patikai tisztaságút.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!