Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ha valaki betegség miatt...

Ha valaki betegség miatt egyre kevesebbet eszik, éhezik, majd teljesen leáll az evéssel, szerintetek mennyi idő múlva lesz belőle végleges baj?

Figyelt kérdés

Illetve vizet is egyre kevesebbet iszik de azt nem hagyja el teljesen?

Fájdalmas, vagy egy idő után már nem érez éhségét és nem is fáj hogy nem eszik?

Megtörténhet ez egyedül egy lakásban?

2023. dec. 24. 12:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező! Ha életben vagy még…

Idén már csak max a hegyekben lesz hideg, nyáron tudsz bürköt szedni, de addig megkérdezném, hogy mégis, miért? Miért akarod eldobni az életed, és miért ennyi szenvedéssel (az éhen halás rohadtul fáj, és nagyon hosszú). Mi a baj?

márc. 1. 13:42
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Én azt gondolom hogy a kérdező egy borzasztó családba született. Van ahol a szülő direkt èhezteti a gyereket és onnan nehéz kitörni. Sajnos tudjuk hogy az ètel drága és a minimàlbèr már èhezèst eredmènyez. Én személy szerint boldog vagyok hogy nem èhezem mert én bèrminimumot kapok. Ezen gondolkodtam hogy ha én épp hogy kijövök ebből akkor valakik biztos éheznek. Logikus. Sajnos nem mindenki kèpes eltartani magát. :(
márc. 3. 17:13
 13/14 anonim ***** válasza:

De ha a szülő éhezteti, elmehet gyámhatóságra, kérhet segítséget (ha nem valami eldugott kis zsákfalu), és kell is! Embertelen dolog az éhezés, senki sem ezt érdemli :(

Vagy esetleg ha már nem gyerek, összefogni akár egy baráttal vagy sorstárssal, és szerencsét próbálni máshol :(

Ez olyan szomorú :(

márc. 3. 18:06
 14/14 VZ2 ***** válasza:

Sokan éhségsztrájkoltak már. Az ember csak vízen elvan 30-50 napig. Utána hal meg.

Valószínűleg nem fenyeget a rák az alultápláltságod miatt. Ez egy pozitívum mindenesetre.

Valahogy próbáld meg növelni a bevételed.

Budapesten pl. vannak "ingyen"konyhák is, ahol igazolvánnyal kapsz élelmet.

jún. 27. 03:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!