Hogyan tudnék hízni,már évek óta nem megy?
Figyelt kérdés
156 cm vagyok kb.és 43 kg. Azt mondják ez soványság. Ha egy hétig nem eszem rendesen(alapból nem vagyok jó evő),akkor 41 kg ra is képes vagyok lefogyni. Sajnos van fóbiás betegségem ami,biztosan közre játszik. El kezdtem járni pszichológushoz, és pszichiáterhez is,de idáig még nem sok minden változott. Az igazság az,hogy nem szeretnék antidepresszánst szedni. Másképp szeretnék megváltozni. Bele fáradtam abba,hogy minden ismerősöm azt mondja,hú de sovány vagy.. Mit tehetnék?2023. nov. 5. 14:18
11/15 anonim válasza:
Csak semmi mozgás, és kalóriadús ételek.
12/15 A kérdező kommentje:
Az az igazság,eszek én mindent. A nagyon zsíros dolgokat nem szeretem,ritkán eszek csak olyat.
A mozgást nem tudom szűkíteni munkámbol kifolyólag.
2023. nov. 6. 22:04
13/15 anonim válasza:
Ki az az ökör, aki mindenkit lepontoz?
14/15 anonim válasza:
13-as, a válaszok közül kettő az értelmes, hasznos, a többi értelmetlen marhaság, ennyi az oka.
Kérdező: calória surplus - igen, nehéz lesz emelni az adagokat, de ha hízni akarsz legalább 5-600-zal többet kell enned egy nap.
15/15 A kérdező kommentje:
Most mióta írtam a posztot,azóta többet próbálok enni. Fóbiam miatt,nem mertem eddig szerintem. Csak akkor ettem amikor már korgott a gyomrom,és persze akkor is inkább kis adagokat.
2023. nov. 7. 21:27
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!