Döntően egészséges ételeket fogyasztasz? Miket?
Nincs szó szerint egészséges és egészségtelen kaja, de ha ilyenekre gondolsz, akkor pl. nem eszem olyan gyorskaját, mint a meki és társai, nem iszom szénsavas üdítőt, kólát, alkoholt, nagyon ritkán eszek péksütit, kevés kenyeret és mértékkel édességet. Szinte mindig van zöldség vagy saláta a kaja mellé, nem szeretem a túl zsíros és olajos ételeket.
Alapvetően nem vagyok beteges alkat és világéletemben sovány voltam, pedig gyerekkoromban egészségtelenül ettünk, kb. a mekis kaja kivételével minden a mostani ellentéte volt. Szóval nekem a kajálás nem befolyásolja olyan jelentős mértékben sem a súlyomat sem azt, hogy mennyire vagyok beteges.
Az okostányér alapján étkezem. Ez az ajánlás.
Van kb 6 kg tulsulyom de mar 25ot leadtam. A mennyiseg szamit a fogyasban es a minoseg az egeszsegben. Nem egyutt jar. Siman lehet valaki uvy kover hogy csak egeszseges eteleket eszik
Nincsenek egészséges ételek.
Minden egészséges, ami az adott embert nem betegíti meg.
Úgyhogy nem "egészségesen" étkezem, hanem eszem, amit megkívánok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!