Hasra hízás ellen?
Apukám génjeit örököltem, aki nagyon hasra hízó típus és mostanában kezdtem tapasztalni magamon. Azért szembetűnő a dolog, mert nem látszik meg mindenhol, úgy tudnám leírni hogy ha első nézésre látnál azt mondanád, hogy vékony vagyok, de ha a hasamra nézel olyan mintha fel lennék puffadva folyamatosan és nagyon zavar, teljesen egy helyre koncentrálódik. Apukám nagyon vékony volt tinédzser korában és most sem mondanám egyáltalán kövérnek, egyedül a hasán látszik meg, de ott nagyon. Heti 2-3x edzek, de táncolok, nem konkrétan hasra edzek. Azt bevallom, hogy édesszájú vagyok nagyon és a táplálkozásra nem igazán figyelek, éppen ezért szeretnék ebben segítséget kérni. Bár nem eszek sok fast foodot, úgy érzem egyoldalúan táplálkozom - szinte minden héten eszek wrapet meg rengeteg tejterméket. Reggelizem, de mégis este 5től folyamatosan képes lennék enni. Főzni, sütni tudok de nagyon alap szinten, úgyhogy azzal kapcsolatban szeretnék tanácsot kérni, hogyan tudnék hozzá kezdeni valami féle változáshoz. Mit ennétek a helyemben, miből kéne több/kevesebb, hogyan tudnék változatosabban enni és milyen könnyen elkészíthető ételeket ajánlanátok? Akár ráedzéssel kapcsolatban is szívesen fogadnék tippeket.
Ui.: Suliban menzán eszem ebédet mindig és nincs semmilyen allergiám/nem vagyok vegán vagy ilyesmi
Előre is köszönöm a válaszokat!
18/L
Kérdező esetleg privátba tudnál küldeni a pocidról egy képet ? , lehet hogy csak te látod nagynak , mások már szoltak ez ügyben hogy nagynak látják a pocidat ?
Meg nem lehet hogy a sok tejtermék miatt puffadsz ?
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!