Kövesd a példámat: kevés mozgás, sok kaja XD
(Amúgy nem te döntöd el, hova hízol, ez genetika)
Őszintén kérdezem: Miért pont hasra akarsz hízni?
A legrondább egy piszkafa lábú-kezú ember sörhassal. Ha olyan a genetikád, ehetsz mázsaszám, mindenhová hízol, csak pont hasra nem.
A 4-esnek teljesen igaza van, genetika függő. A férfiaknál amúgy gyakran hasra rakódik a legtöbb súlyfelesleg, de ez is változó. Van aki mindenhova “arányosan” hízik, van olyan aki pl csak hasra. Bizonyos mérték után persze mindenhova rakódik valemennyi zsír, de akkor is van olyan opció hogy hatalmas has, vézna végtagok. Az szerintem se túl esztétikus. Én (ha lehet ilyen mondani) valahol “szerencsésnek” tartom magam, nekem viszonylag mindenhova rakódott felesleg amióta meghíztam.
A “titok” nálam az volt, hogy az edzést ugyan nem hagytam abba, de durván elkezdtem össze vissza enni mértéktelenül (napi 4-5 kalóriadús étkezés, nasik, gyorsétterem szinte naponta stb). Pár év alatt ennek az eredménye +38 kiló lett, most már csak 25 kb. Leginkább a hasamra, lábaimra, fenekemre meg még a mellkasomra is híztam, de rakódott mindenhova, még a farkam fölé is zsírréteg :D....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!