42 kg és 168 cm normalis?
Figyelt kérdés
eddig is vekony voltam, de kezd zavarni, mert folyamatosan fazom es szerintem emiatt lehet. plusz piszkalnak is miatta hogy nincs fenekem, lapos vagyok, meg csontvaz. es amugymegy nagyon sokat eszek, nassolok is de nem jon fel ram semmi, masfel ev alatt tudtam csak felszedni kb. 2-3 kilot. nem sportolok, csak itthon neha kicsit tornazgatok.
mennjek el orvoshoz? mas bajom nincsen
2023. okt. 22. 16:57
11/17 anonim válasza:
Nem eszel normálisan, különben nem lennél 42 kiló, csak az anorexiások szeretnek maguknak is hazudni ;)
Én is mindenkinek azt mondtam, "eszek" - aha, amit egy 3 hónapos gyerek kalóriában kb.
12/17 anonim válasza:
Azt nem hiszem, hogy orvost ezt annyiban hagyja, 154/41 kilóval pedzegették nekem a pszichiátriai befekvést, csont és bőr voltam. Kaptam táplálékiegészítőt, injekció kúrát...szóval sántit a dolog.
13/17 A kérdező kommentje:
koszonom 😀❤️
2023. okt. 23. 13:38
14/17 A kérdező kommentje:
12-es: oké, én nem vagyok csont es bor? teljesen normal testalkatom van
2023. okt. 23. 13:39
15/17 A kérdező kommentje:
11-es: miért szerinted mennyit kéne ennem? Reggeli, ebédig folyamatosan zabalok, ebéd, délután is eszek, aztán vacsora, és még azután is nassolok... Szerintetek ez komolyan nem elég?
2023. okt. 23. 14:16
16/17 anonim válasza:
Kizárt, hogy nem vagy csont és bőr, a lányom 168 magas, amikor 53 kiló volt tök vékony volt. És ha én 154 centivel úgy néztem ki ahogy, akkor te 168 centivel? Valami mese világban élsz, de ha annyit eszel mint amit mondasz menj gasztroenterológiára, mert súlyos baj van.
17/17 A kérdező kommentje:
ugy erted hogy baj lehet az emesztesemmel? mert amennyit megeszik nem latszik rajtam
2023. okt. 23. 15:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!