Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Más is mellőzi a tipikus...

Más is mellőzi a tipikus testépítő ételeket?

Figyelt kérdés
Én nem eszem csirke rízst, ha mégis az jó eséllyel szószos, szecsuáni stb. Nem eszek zabot meg túrót görög joghurttal meg bogyókkal felkeverve. Szimpla napraforgó olajat használok, zsemlét eszek tojás mellé marhapörköltöt tésztával stb stb. Diéta alatt is azokat eszem amiket szívesen megeszek, van hogy heti többször eszek gyorskaját és úgy is sikerült megszabadulnom felesleges zsírtól.
2023. okt. 22. 11:23
 1/6 anonim ***** válasza:
Mivel a makrotápanyagok és a kalóriák számítanak, nem az, hogy ez most csirke, rizs, zab legyen, ezért tök mindegy, hogy ki mit nevez testépítő ételnek, a lényeg, hogy a makrotápanyag és a kalória stimmeljen. Én is imádom a kínai konyhát, úgyhogy zömében kínai ételeket készítek, mégis fejlődök, mert a makrotápanyag és a kalória bevitelem adott.
2023. okt. 22. 11:30
 2/6 anonim ***** válasza:
én szeretem a csirkét rízst zabot turót de én is simán megeszem a marhapörit tésztával vagy a gyors kaját ha belefér a kaloria keretembe és van benne elég fehérje szóval tényleg nem ezen múlik
2023. okt. 22. 11:46
 3/6 qborka ***** válasza:

Összevissza eszek,néha jóval többet,mint a kalória keretem,de rendszeresen edzek,egész jól formásodok még 44 éves nő létemre is.

Persze, kicsi az esélye,hogy olyan farizmom lesz, mint Bodó Dórinak,de ismerettségi körömben jobb a formám,mint akik semmit nem mozognak,de pl követnek valamilyen étrendet.

2023. okt. 22. 12:14
 4/6 anonim ***** válasza:
Miért kerülném? Ezek teljesen alapvető élelmiszerek. A testépítőknek sincs megtiltva, hogy fűszerezzék az ételt.
2023. okt. 22. 12:21
 5/6 anonim ***** válasza:

Ha ettol jollaksz orulj neki. En feherlisztes zsomletol pl nem laknek jol.

Az egy mas kerdes hogy mennyire valtozik a tested meg mennyire egeszseges. Ha a marhaporkolt es teszta mellett pl nincs zoldseg vsgy aznap nincs keg a fel kilo zoldseg es gyunoocs akkor hosszutavon hiaba megy arra a sulyod amerre akarod, egeszsegtelen

2023. okt. 22. 16:06
 6/6 A kérdező kommentje:
Általában egy étkezés tartalmaz gyümölcsöt, néha ha tudok zöldséget is eszem, de amúgy szedek rost komplexet az segíti az emésztést.
2023. okt. 22. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!