Minden nap van székletetek? Ha egy nap nincs,rosszul szoktatok lenni?
Figyelt kérdés
Nekem minden reggel van,ha dolgozom,de hétvégén más az életritmus és van,hogy gyógyszert kell bevennem,mert ha egy nap "kimarad" olyan nagyon diszkomfort érzetem van...2023. okt. 21. 17:11
11/11 anonim válasza:
Nekem minden nap van, néha már ébredés után, ha többet vacsoráztam, máskor ebéd után...
De nem óramű pontossággal, mert nem hergelem rá magam pszichésen, hogy reggeli kv után szrni KELL!
NEM kell. Jó, ha van, egyszerűbb a napom, tény, de ha elmarad, akkor megyek, amikor rám jön az inger. Ennyi.
Az viszont sokat elmond rólad, hogy hétvégente kényszeresen hashajtózod magad, ha reggel nem tudsz elmenni :(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!