Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Diverticulosis állapítottak...

Diverticulosis állapítottak meg nálam 1 éve. És most nagyon begyulladt a vastagbelem. Meddig ne egyek?

Figyelt kérdés

Már 3 hete szenvedek vele, orvosnál is voltam. Most már ott tartok ha csak főburgonyát szem akkor is nagyon fáj az alhasam két oldalt. Laborom volt, daganatra utaló jelek nincsenek. Étvágyam nincs. Kliont szedek 1 napja előtte már 2 doboz normixot is szedtem.

Sokat fogytam. Valaki volt már így?

2023. okt. 21. 15:54
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

20

Ez a rendszer így működik, ez a nem rendszer kijátszása .

Hogyan vizsgáltak meg?

Mi van a többi gyoszerrel ?

2023. dec. 14. 11:46
 22/25 A kérdező kommentje:

Olyan súlyos problémáim nem voltak, hogy sürgősségi kellett volna. Viszont másként hónapokat kell várni.

Elmondtam mi a helyzet és ezt mondta a főorvos. Pontos magyarázatot adott minden kérdésemre. Elég meggyőző volt.

Azt mondta mást egyenlőre nem szedjek.

Pár nap múlva többet tudok, tükrözés után meg pláne.

2023. dec. 14. 12:51
 23/25 anonim ***** válasza:

22.

De pár nap múlva mi lesz?

2023. dec. 14. 19:20
 24/25 anonim ***** válasza:
Mi lett a megoldás?
jún. 11. 15:52
 25/25 A kérdező kommentje:
Probiotikumkúra. Már jobban vagyok. Ha ilyen gondod van, gyorsan menj gasztróra. Ha komolyabb, menj a sürgősségire.Tükrözésen is voltam, nem volt olyan rossz. Simán túllehet élni bódításba.
jún. 11. 18:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!