Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Diverticulosis állapítottak...

Diverticulosis állapítottak meg nálam 1 éve. És most nagyon begyulladt a vastagbelem. Meddig ne egyek?

Figyelt kérdés

Már 3 hete szenvedek vele, orvosnál is voltam. Most már ott tartok ha csak főburgonyát szem akkor is nagyon fáj az alhasam két oldalt. Laborom volt, daganatra utaló jelek nincsenek. Étvágyam nincs. Kliont szedek 1 napja előtte már 2 doboz normixot is szedtem.

Sokat fogytam. Valaki volt már így?

2023. okt. 21. 15:54
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Milyen gyógyszert irtak ki ?
2023. dec. 12. 18:19
 12/25 A kérdező kommentje:
Klion és Cifran, ezt a kettőt.
2023. dec. 12. 19:03
 13/25 anonim ***** válasza:
Elég gáz! Mellékhatásai nincsenek?
2023. dec. 12. 19:05
 14/25 A kérdező kommentje:

Szedtem már őket, eddig nem voltak.

Meglepődtem hogy nem Normixot írt fel.

Nem vagyok elégedett, ezt sztk alapon is megkaptam volna.

2023. dec. 12. 19:12
 15/25 anonim ***** válasza:
Normix a jobb
2023. dec. 12. 19:36
 16/25 A kérdező kommentje:

Nem tudom mi ez. Már több mint két hónapja kínoz. Majd egy tükrözés meg mondja.

Végülis egy ultrahang alapján állapították meg a bajom.

Legrosszabb esetben rák.

2023. dec. 12. 19:43
 17/25 anonim ***** válasza:
Ultrahanggal hogy? Miért nem mentél magánban tukrozesre elsőnek?
2023. dec. 12. 20:10
 18/25 A kérdező kommentje:

Akkor még bíztam az orvosokban és tényleg használtak a gyógyszerek. Nem volt okom kételkedni.

Na mindegy, majd jelentkezem.

2023. dec. 12. 20:24
 19/25 anonim ***** válasza:

Jobbulást! 🌷❤️

(igen, kocsonyát ehetsz, de a húst alaposan rágd meg. Valójában mindent ehetsz, ami nem kemény, és alaposan megrágod. De pl. ne egyél mogyorót, és almát is csak pürésitve)

2023. dec. 13. 16:22
 20/25 A kérdező kommentje:

Végül kijátszottam a rendszert elmentem a sürgősségire és onnan átküldtek a gasztrora. Főorvos ismét megerősítette hogy 99% Diverticulosis-om van, de febrárba 7.-re van tükrözésre időpontom.

Most SALOFALK 3 g retard granulátum írt fel, 45 napig. Most várom a jobbulást, remélem mihamarabb eljön.

Ahol voltam magánorvosnál most derül ki, hogy szerencsétlen Alzheimer-kóros. És így praktizál és szemrebbenés nélkül zsebre rakja a pénzt.

2023. dec. 14. 10:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!