Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mitől van,hogy csak a kávétól...

Mitől van,hogy csak a kávétól és a cigitől tudok wczni?

Figyelt kérdés
Reggel az első a kávé ha dolgozni megyek és kb 5perc és meghajt. Rá egy fél órával gyújtok rá,akkor is van,hogy meghajt. Főleg a 2 egyben. Viszont ha hétvégén nem kell korán kellni, később kávézok vagy nem gyújtok rá,nem vagy alig tudok wcre menni. Le szeretnék szokni,de az nélkül nem megy. Mi okozhatja ezt?
2023. szept. 19. 20:54
 1/7 anonim ***** válasza:
66%
Ilyenkor megnyugszol és jön aminek jönnoe kell
2023. szept. 19. 20:59
 2/7 anonim ***** válasza:
79%

Vagy amit az elso ir es a stressz.

Amugy meg valoszinuleg nincs rendben az etkezesed. Nem eszel eleg rostot (huvelyes, gabona, olajos mag, teljes kiorlesu kenyer, zoldseg) es nem iszol eleg folyadekot

2023. szept. 19. 21:03
 3/7 A kérdező kommentje:
Utolsó az étkezéssel igazad lehet,sajnos télleg nem. Viszon víz napi 2liter fix! Néha 2,5 l melegben
2023. szept. 19. 21:21
 4/7 anonim ***** válasza:
49%
Nekem is így van ha kávézony, elmeditálgatok és azon kapom magam hogy vécére kell mennem. Pszichés dolog ez. 1.es voltam.
2023. szept. 19. 21:24
 5/7 anonim ***** válasza:
79%
A cigire szánt pénzt költsd inkább fibershakere (olcsóbb, marad pénzed is), váltsd ki vele az egyik étkezésed. Sok benne a rost, segít majd :)
2023. szept. 20. 09:48
 6/7 anonim ***** válasza:
79%
#3 a rost és a víz egyutt mukodik. A normalis emeszteshez rost kell de csak akkor tud jol hasznosulni es tenni a dolgat ha megvan mellette a folyadek is
2023. szept. 20. 10:46
 7/7 anonim ***** válasza:
Ezzel én is hasonlóan vagyok. Cigizni nem szoktam. De a kávé után 5 perccel már szaladnom kell a wc-re. Ha viszont valamiért kimarad a kávé, akkor egész nap nem tudok tojni.
jan. 19. 08:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!