Tényleg ilyen komolyan kell venni a diétát?
Nézd. Tudom milyen. Én is IR határos vagyok. Apám se figyelt rá. Mire elkezdett figyelni addigra stroke-ot kapott és a veséje tönkrement. Járni is nehéz volt neki mert fájt a lába.
Ha akarod akkor ne figyelj rá. De akkor fogadd el a következményét. Az az igazság, hogy az IR-t könnyebb rendben tartani, ha első pár hónapban teljesen 100%-osan betartod és utána miután beállt a cukrod és az inzulinod akkor lehet egy PICIT bűnözni (bár lehet addigra nem is kívánod).
Az az igazság, hogy igen. Az eddigi zabálásod nagyban hozzájárult ehhez az âllapothoz. A tested túlterhelődött és sok volt neki.
Ha most nem állsz le az olyan mintha mindennap 3 órát aludtál és idejössz megkérdezni minket, hogy ahelyett, hogy 8 órát alszol elég lesz-e az, hogy 4 órát alszol, hogy ne legyél fáradt. Nem. Nem lesz. Ne tőlünk várd, hogy megengedjük neked, hogy tovább cseszd el az életed, az legyen a te döntésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!