Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mennyi szénhidrátot kéne...

Mennyi szénhidrátot kéne egyek szálkásitás alatt?

Figyelt kérdés

185cm 89 kg

Fehérjem napi 160 körül zsír 100gramm körül (enel kevesebbet nem tudok bevinni a fehérje forrásaim zsírosak). Mennyi szénhidrát lenne ideális? Elkövettem azt a hibát hogy alig vittem be szénhidrátot közel 1 hétig napi 100 alatt volt olyan rosszul lettem hogy rohamba fél liter fagyit be zabáltam és nem bírtam abba hagyni. Ezt többet nem szeretném át élni. Heti 4-5 edzés mellé mennyi szénhidrát kéne szálkásitás alatt? Hogy ne legyek rosszul de akadályozón a fogyásban

2023. szept. 5. 09:39
 1/5 anonim ***** válasza:
76%
Amennyi belefér a napi kalóriakeretedbe úgy, hogy nem megy a minimum 1,5 g/tskg fehérje rovására. Mennyi a napi kalóriakereted?
2023. szept. 5. 09:40
 2/5 anonim ***** válasza:
Ki kell kiserletezni.. en alacsonyabb meg konyebb vagyok de kell 250-300. Haverom ugyanilyen aranyokkal ezzel mar tomegel es max 200al szalkasit. Szal passz
2023. szept. 5. 10:59
 3/5 anonim ***** válasza:
Amennyi hely marad neki a kalóriakeretedben. Meghúzod a kalórialimitedet, aztán számolsz napi 1,5-2 g/ttkg fehérjével, 0,5-1 g/ttkg zsírral, megvan hogy ez mennyi kalória, és az összes többi, aminek még maradt hely, az szénhidrát.
2023. szept. 5. 12:56
 4/5 A kérdező kommentje:
# 1 2 ezer kalória
2023. szept. 6. 15:27
 5/5 anonim ***** válasza:

A szenhidrat idealisan magas feherjebevitel mellett 45-60 energiaszazalek. De 4t ala ne menjen.ugye 4.1 kcal/gramm a szenhidrsf.

Szoval 2000 kcal eseten 2000*0.45/4.1=220 a minimum ch

2023. szept. 7. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!