Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hogyan tudnék hízni?

Hogyan tudnék hízni?

Figyelt kérdés
171 cm vagyok 47 kg szeretnék eljárni kondizni izmosodni de attól félek ha nem lesz rajtam egy kis háj borzalmasan fogok kinézni. Megaztán ez a testsúly nem is túl egészséges. Viszont egyszerűen képtelen vagyok hízni amióta az eszemet tudom mindig vékony testalkatú voltam. Ezenkívül kolis is vagyok és hát ott nem lesz könnyű jó étkezést kialakítani. Tudtok esetleg tanácsot adni mit tehetnék?

2023. aug. 28. 20:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem látom mi a gond vagy a nehézség az evésben. Akkor tudnánk jól segíteni.

Részletek nélkül csak annyit tudok mondani hogy egyél többet. Napi 5 étkezés, 3 óránként. Reggeli, ebéd vacsi a legnagyobb, tobbi kicsi. Kisetkezes lehet egy banán joghurttal, egy marok diákcsemege stb.

Minden étkezésedben legye fehérje (turo, hus, sonka, tojas stb) zsir (olajos mag, olaj amin fozol, avokado, hus, tojas, joghurt stb) es zoldseg vagy gyumolcs.

Egyél olyan eteleket amit szeretsz es tobbet mint eddig.

Elso lepes a rendszeresseg. 3 orankent egyel valamit. Akkor is ha nem vsgy ehes. Masodik lepes hogy megnezd mikor mibol mennyit esik jol enni. Utana lehet akar edzeni, akar figyelni hogy mibol milyen aranyt eszel, pl megvan e a feherje szukseglet

2023. aug. 30. 15:39
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Étrendkiegeszito teljesen felesleges és drága is. Vitamin meg rost se nagyon van bennuk.

Muzliszelet helyett egyel zabszeletet. Egy alma helyett banant meg mandulat. Reggelizz minden nap,lehet pl fel pohar szaraz zab megfozve mogyorovajjal es gyumolcsokkel vsgy 3 szelet kenyer turoval vagy cottsge chessezel vagy sonkaval.

Koliban is tudsz enni kenseret, tudsz melle venni humuszt vsgy sajtkremet es felvagottat

Azt is csinalhatod hogy ugyanazt eszed mint eddig plusz mellé naponta 3-4 kekszet vsgy nápolyit stb de az a kevesbe egeszseges megoldas

2023. aug. 30. 15:41
 13/13 anonim ***** válasza:
48%
Sok édesség, pihenés, filmnézés közben pár zacskó csipsz elfogyasztása rendszeresen. Nehezet kajálj vacsira, pl 4-5 szelet zsíros kenyér cukros kakaóval leöblítve. Utána nassolj még ha bírsz. Késön egyél mindig sokat, 11 felé este.
2023. aug. 30. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!