Hogyan tudnék hízni?
Figyelt kérdés
171 cm vagyok 47 kg szeretnék eljárni kondizni izmosodni de attól félek ha nem lesz rajtam egy kis háj borzalmasan fogok kinézni. Megaztán ez a testsúly nem is túl egészséges. Viszont egyszerűen képtelen vagyok hízni amióta az eszemet tudom mindig vékony testalkatú voltam. Ezenkívül kolis is vagyok és hát ott nem lesz könnyű jó étkezést kialakítani. Tudtok esetleg tanácsot adni mit tehetnék?2023. aug. 28. 20:52
1/13 anonim válasza:
Ismerkedj meg a kalóriatöbblet (caloric surplus) fogalmával!
2/13 anonim válasza:
Ha hízni szeretnél akkor rendelj este 9kor egy 20as nuggetset és egy fagyit a mekiből ezt edd meg, ès próbálj lefeküdni 1 körül. Na reggelre hizni fogsz 1-2kg biztos…
3/13 anonim válasza:
Abban mi a nehéz? Egyél többet. A világ legkönnyebb dolga. Sajnos.
4/13 A kérdező kommentje:
Nektek is sok eszetek van...
2023. aug. 28. 22:12
5/13 anonim válasza:
Étkezést sose hagyj ki. És rendszeresen egyél.
Kaloria bázis oldalon írd végig pár napodat h mennyi kalóriát viszel be, és nézd meg elég e az
Ne tomd magad, attól nem lesz jobb, de a sport segíthet.
Valószínűleg nem fogsz koleszosan hízni sokat, de legalább ne fogyj.
6/13 A kérdező kommentje:
Gondoltam táplálék kiegészítőkre is bár nagyon drágák és nem sok jót hallottam róluk.
2023. aug. 29. 09:09
7/13 anonim válasza:
Vehetsz bármilyen tápkiegészítő, ha nem vagy tartós kalóriatöbbletben, nem fogsz hízni.
8/13 anonim válasza:
Én is egész életemben vékony voltam, azt hittem nehezen hízó vagyok, 60kg alatt kezdtem kondizni. Elkezdtem ténylegesen kalóriát számolni és pár év alatt kitapasztaltam, hogy nem is vagyok nehezen hízó, BMR kalkulátorok alapján teljesen átlagos. Egyszerűen keveset ettem. Mindig gond volt nekem ha rendes adagot meg kellett enni. Ha néha be is kajáltam valamiből rendesen aznap általában már nem ettem érdemben. Egyszerűen meg kell tanulni rendesen enni. Az elején rossz de hozzászoksz. Ez igazából bármi lehet, tekintve hogy 47 kiló vagy. Egyél amit szeretsz, a tápkieg luxus, nem vagy előrébb vele és a legtöbb amúgy is undorító. Ma már 80+kg vagyok és gond nélkül eszek annyit ami a szervezetemnek kell, sőt sokszor többet kívánok de elhízni se szeretnék.
9/13 anonim válasza:
Gyorskaja, chips, csoki, ezekkel könnyű.
De ha egészségesen akarod akkor rendes adag reggeli ebéd vacsora és fél kg olajos mag
10/13 anonim válasza:
Enni kell kalóriakereten felül, ennyi a titok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!