Mi lehet a baja az emésztőrendszeremnek? 29F
Figyelt kérdés
Nagyjából 3 hete érzek a köldököm feletti részen naponta többször véletlenszerűen éles, szúró, pillanatnyi fájdalmat. Ezen kívül evés után sokat böfögök, fel vagyok puffadva, meg köhögök, krákogok, sokszor be van dugulva az orrom is, érzem hogy a garatfalon csorog lefelé valami váladék. Ezek refluxra utaló tünetek, amire van is gyógyszerem, viszont a sok böfögést és a fájdalmat nem tudom hova tenni. Tegnap ráadásul vizes hasmenésem volt délután, ma meg alig van étvágyam, szinte semmit nem ettem egész nap. Ha eszek is valamit puffadok és hányingerem van. Korábban már voltak hasonló tüneteim, tavasszal a bal bordáimnál szúrt, meg folyton puffadtam, böfögtem, fingottam (elég extrém sokat). Akkor is volt egy alkalom amikor belázasodtam és nem bírtam enni 1-2 napig. Mégis mi lehet ez?2023. aug. 26. 18:39
1/1 anonim válasza:
Mondanám, hogy valami vírus talán, ami bekavart a bélflórádnak. Akár lázat is okozhat ugye. No de az kicsit fura, hogy tavasszal is volt lázas stb. dolog. Háziorvos mit mondott. Lehet, hogy egy hasi ultrahang nem lenne hátrányos. A böfögés oka levegőnyelés, a puffadás is lehet. A puffadás tud fájni is, kérdés, hogy a szelek távozásával enyhül-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!