Mit gondoltok a 18 éves fiúról aki kómába került az energiaitalok fogyasztása miatt?
Figyelt kérdés
Mennyi ideje vagy hany eve ihatta az italokat hogy ez lett a vege?
Szerintetek magához fog térni?
Lesznek maradandó karosodasai amennyiben magához tér?
2023. aug. 16. 00:30
11/19 anonim válasza:
Kollégám is napi szinten itta, rengeteget, utána okosórán mérte hogy egyre magasabb a pulzusa és csodálkozott. Ehhez még 18 évesnek se kellett lennie, hanem sokkal többnek. A felelőtlenség és idiotizmus nincs korhoz kötve.
12/19 anonim válasza:
"Rengeteget dohányzott és napi több doboz energiaitalt is megivott, miközben más folyadékot nem fogyasztott az a 18 éves farkaslyuki fiatal, aki a hét elején esett össze és került kómába"
mindre rá van írva hogy egynél többet nem szabad inni, a saját felelőtlensége
13/19 anonim válasza:
Nekem egy orvos mondta, a koffein is méregnek számít, ha túladagolják.
Akár kávét innék, akár energiaitalt, ebből megértettem.
14/19 anonim válasza:
Egyértelműen nem megfelelő számú vagy méretű agy.
15/19 anonim válasza:
Dr. Zacher Gábor szerint: " mindenféle tudás nélkül az energiaitalokat okolni csak pánikkeltés." - [link] - Úgy hogy ne keltsetek pánikot. Igaz ez még 2023 július végén volt. Most meg szeptember van. Vagy is az eset óta eltelt 2 hónap. Egyébként én is napi 2 doboz 2 X 250 ml energia italt elfogyasztok. És semmi bajom nincs! Úgy hogy biztos vagyok benne hogy ott más valami is volt. Nem csak és kizárólag az energia ital.
16/19 anonim válasza:
15
És te is CSAK energiaitalt iszol? Naugye.
17/19 anonim válasza:
Az hogy most nincs bajod, nem jelenti azt hogy később nem lesz. 🤷🏽 Én se azé cigizek me most bajom van tőle
18/19 anonim válasza:
Kár, hogy arról nem szól a fàma , mi lett a végkimenetel … Magához tért , lett maradandó károsodása ? Egy intő példa mindenestre ….
19/19 anonim válasza:
Napi 2 doboz 2 X 250 ml azaz 500 ml energia italt fogyasztok immár 2 hónapja rendszeresen. És nem estem kómába! Biztos hogy más valami egészségügyi oka is volt, hogy kómába eset! És csak az energia ital rá segitett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!