Hízni szeretnék gyorsan kb. 3-4 kilót, utálok enni. De muszáj, hogy jobban nézzek ki. Mivel tudnék ennyit gyorsan felszedni 3-4 nap alatt, ami olcsó?
Fontos, hogy olcsó legyen, mert drága CarteDor jégkrémekre meg likőrökre nincs pénzem..
Illetve kenyér sem lehet, sem tészta, mert gluténérzékeny vagyok. (A gluténmentes kenyér/tészta meg aranyárban van.)
Köszönöm a tippeket!
Ja, és hús se legyen, mert csirkét eszem, de amúgy vega vagyok.
Az óriás Milka sok helyen 7-800 forint
Pl a Lidl, Penny-ben rendszeresen
Kínai vegyesboltokban is
Az egy másik dolog, hogy ezek nem a kedvenc típusú csokijaim (cheesecake, orea és epres óriás Milka szokott mindig lenni ilyen olcsó ezeket meg pont nem szeretem)
A krumpli rizs stb azért nem jó mert ezek íztelenek és gyorsan eltelítenek!
Még kekszekre gondoltam, 2-300gr az 1500kcal, néhány szem cookies.
Hány nap alatt tudok hízni 3 kilót reálisan?
Nem sikerült kiszámolni, vagy szándékosan tetteted a hülyét?
1 kg zsírt 7700 kalóriával lehet felszedni.A napi kajádon felül ennyivel többet kell zabálni.
Nem hiszem hogy 7700 kcal lenne egy kiló plusz súly.
Amikor mondják hogy a nyaralás alatt felszedtem 3 kilót akkor azt hogy? Éjjel nappal evett!
#15 Ez nem hit kérdése, hanem tény.
Nem lehet egy pár napos nyaralás alatt ennyit hízni.Hanem biztos tudod te is, hogy amit eszel, iszol, az meglátszik a mérlegen.Iszol 1 liter vizet, eszel 1 kg kaját, akkor 2 kg-al mutat többet a mérleg.De az nem zsír, kipisilod, kisz*rod.
1 kg-t meg talán lehet hízni 1 hét alatt, pláne ha folyton csak fetrengsz.Mondjuk a napi kajádon felül naponta eszel 1 doboz fagyit, nasikat.Az kb 1000 kalória.
Találtam ezt a 400 grammos manner kekszet
Ez szerintem jó lesz, egyszer kaptam ünnepekre, emlékszem nagyon finom volt és kevés ahoz képest hogy majdnem fél kiló..... 2500 kalória lehet
Holnap megnézem a kínaiban mennyibe kerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!