Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hízni szeretnék gyorsan kb....

Hízni szeretnék gyorsan kb. 3-4 kilót, utálok enni. De muszáj, hogy jobban nézzek ki. Mivel tudnék ennyit gyorsan felszedni 3-4 nap alatt, ami olcsó?

Figyelt kérdés

Fontos, hogy olcsó legyen, mert drága CarteDor jégkrémekre meg likőrökre nincs pénzem..

Illetve kenyér sem lehet, sem tészta, mert gluténérzékeny vagyok. (A gluténmentes kenyér/tészta meg aranyárban van.)

Köszönöm a tippeket!

Ja, és hús se legyen, mert csirkét eszem, de amúgy vega vagyok.

2023. aug. 15. 00:08
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Vegyél fehérjét. Én a jumbo neonsárgáját vettem. 4 kiló 1 hónap alatt ittam meg és 4,5 kilót híztam. + beiktattam reggelire rántottát 3 tojásból valmi zöldséggel. De ezen kívül, ugyan úgy ettem.
2023. aug. 15. 12:06
 12/17 A kérdező kommentje:

Az óriás Milka sok helyen 7-800 forint

Pl a Lidl, Penny-ben rendszeresen

Kínai vegyesboltokban is

Az egy másik dolog, hogy ezek nem a kedvenc típusú csokijaim (cheesecake, orea és epres óriás Milka szokott mindig lenni ilyen olcsó ezeket meg pont nem szeretem)

A krumpli rizs stb azért nem jó mert ezek íztelenek és gyorsan eltelítenek!

Még kekszekre gondoltam, 2-300gr az 1500kcal, néhány szem cookies.

Hány nap alatt tudok hízni 3 kilót reálisan?

2023. aug. 15. 20:32
 13/17 anonim ***** válasza:

Nem sikerült kiszámolni, vagy szándékosan tetteted a hülyét?

1 kg zsírt 7700 kalóriával lehet felszedni.A napi kajádon felül ennyivel többet kell zabálni.

2023. aug. 15. 21:01
 14/17 anonim ***** válasza:
Ízetlen a krumpli?Mert nem tudsz főzni, valószínűleg azért.
2023. aug. 15. 21:02
 15/17 A kérdező kommentje:

Nem hiszem hogy 7700 kcal lenne egy kiló plusz súly.

Amikor mondják hogy a nyaralás alatt felszedtem 3 kilót akkor azt hogy? Éjjel nappal evett!

2023. aug. 15. 21:33
 16/17 anonim ***** válasza:

#15 Ez nem hit kérdése, hanem tény.

Nem lehet egy pár napos nyaralás alatt ennyit hízni.Hanem biztos tudod te is, hogy amit eszel, iszol, az meglátszik a mérlegen.Iszol 1 liter vizet, eszel 1 kg kaját, akkor 2 kg-al mutat többet a mérleg.De az nem zsír, kipisilod, kisz*rod.

1 kg-t meg talán lehet hízni 1 hét alatt, pláne ha folyton csak fetrengsz.Mondjuk a napi kajádon felül naponta eszel 1 doboz fagyit, nasikat.Az kb 1000 kalória.

2023. aug. 15. 21:49
 17/17 A kérdező kommentje:

Találtam ezt a 400 grammos manner kekszet

Ez szerintem jó lesz, egyszer kaptam ünnepekre, emlékszem nagyon finom volt és kevés ahoz képest hogy majdnem fél kiló..... 2500 kalória lehet

Holnap megnézem a kínaiban mennyibe kerül.

2023. aug. 15. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!