Bizonyíték lehet a Húsevés ellen a fogpiszkáló? Mármint a fogazatunk mégsem húsevésre való, különben nem kéne fogpiszkáló, minahogy az oroszlán vagy a cápa sem használja de a cicának sincs rá szüksége...
Nem. Nagyon sok minden beleragad a fogakba, nemcsak a hús.
Sőt, nekem pl. hús sose szokott beleragadni, viszont kenyér és péksütemény már ragadt a fogam közé. Na, meg a magvak, azok leginkább. De túró, mák is.
Az általad említett állatok kizárólag húsevők, így a fogazatuk is húsevő. Az ember mindenevő, természetesen a fogazata is ennek megfelelő!
Na meg szerintem neked sem csak a hús ragad a fogad közé...
fogvájó a rendes neve. Nagyon paraszt dolog, amikor pld. étteremben kérsz a pincértől fogPISZKÁLÓt fogVÁJÓ helyett.
Egyébként honnan veszed, hogy az állatoknak nem megy a foguk közé a hús? Meg nyilván nekik nincs fogvájójuk, kezük sincs, amivel használnák.
7.
Mert az nem undorító, mikor ott az asztalnál böködgeti valaki a már akár fél órája a szájában lévő összecsócsált darabokat? Egyáltalán, mi a francért kell piszkálni, majd feldarabolódik, nyál feloldja.
Nem szokásom kérdéseket minősíteni, de ettől jelentős hajvesztést szenvedtem el vegetáriánus létemre.
Az megvan, hogy az állatoknak nincs kezük és nem használnak estközöket sem? A kettő összefügg.
Az étel elsősorban a fogak közé ragad be, ez zárt fogazatnál bárkivel és bármivel előfordul.
Honnan szedsz ennyi marhaságot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!