Kislányom lehet lenyelt egy fél fogpiszkálót, ha baj lenne belőle, mikor lenne?
Figyelt kérdés
2,5 évesem valószínűleg lenyelt ma egy fél fogpiszkálót kajával. De az is lehet, hogy csak valahova eldobta. Hívtam az ügyeletet, azt mondták a székletét figyeljem, ha abban nincs, akkor úgyis észrevenni ha baj van. Most délután 5 körül történt a dolog, ha baj lenne, már lenne tünete? Hálisten jó kedvű, nem úgy látszik mint akinek fáj valami.2022. jún. 22. 20:45
1/13 anonim válasza:
Pár napig-egy hétig érdemes figyelni.
2/13 anonim válasza:
Nincs semmi baja, de azt ugye tudod hogy erre a gyerekre figyelni is kéne?
3/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Kedves második! Jaaa, hát én ezt nem is tudtam. Köszi, hogy szóltál.😉
2022. jún. 22. 21:12
4/13 anonim válasza:
Lehet flegmulni, csak a gyerek fogja bánni.
Jaaa, ezt kihagytam."😉"
5/13 anonim válasza:
Már mindenféle munkakörnél pontosan tudják, hogy az ember nem képes folyamatosan egyformán figyelni, főleg, ha stresszes, kialvatlan, csak az anyáktól várják el, hogy soha egy pillanatra se lankadjon a figyelmük és ha a gyerekek 4 felé szaladnak, akkor is legyen ott mindegyiken a szemük.
6/13 anonim válasza:
Én a lepontozottal értek egyet, ha tetszik, ha nem. Elhiszem és elfogadom, hogy nem lehet minden percben tökéletesen figyelni a gyerekre, de nem hagyok elő sérülést okozható tárgyakat. És ha mondjuk fogpiszkáló van nála, akkor mindenáron feszültem figyelem, nehogy megszúrja magát, stb. 2,5 éves gyereknél mit keresett ilyen eszköz felügyelet nélkül ? Mert ha valakinek fogalma sincs mit csinált vele a kicsi, akkor az nekem nem meséli be, hogy figyelt rá. Lehet hisztizni, puffogni, de akkor is el kéne gondolkozni, ha van mivel. Mert nem úgy néz ki
7/13 anonim válasza:
Így ahogy mondja az utolsó.
Tudod drága ötös, az előzékenység, gondolkodás senkinek sincs megtiltva.
8/13 anonim válasza:
Reske anyuka egy ember nem robot. Minden gyerekkel előfordulnak balesetek. Sajnos ez elkerülhetetlen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!