Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Kislányom lehet lenyelt egy...

Kislányom lehet lenyelt egy fél fogpiszkálót, ha baj lenne belőle, mikor lenne?

Figyelt kérdés
2,5 évesem valószínűleg lenyelt ma egy fél fogpiszkálót kajával. De az is lehet, hogy csak valahova eldobta. Hívtam az ügyeletet, azt mondták a székletét figyeljem, ha abban nincs, akkor úgyis észrevenni ha baj van. Most délután 5 körül történt a dolog, ha baj lenne, már lenne tünete? Hálisten jó kedvű, nem úgy látszik mint akinek fáj valami.
2022. jún. 22. 20:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
90%
Én ilyen helyzetben az orvost kérdezném, nem ismeretlenekre bíznám a neten a gyerekem egészségét érintő kérdést. Mármint nyilván nem lesz baja tőle, de neked ez tényleg elég, ha én itt ezt arctalanul, név nélkül leírom?
2022. jún. 24. 12:23
 12/13 A kérdező kommentje:
Leírtam a kérdés alatt, hogy hívtam egyből az ügyeletet.
2022. jún. 24. 23:14
 13/13 A kérdező kommentje:

Tiszta Facebook a gyakori is, már komolyan:D ott is olyan sok az okos, aki olvasás nélkül kommentel. Leírtam azt is, hogy kajával nyelhette le, erre jön olyan komment, hogy mit keres nála egy fogpiszkáló.

Agyam eldobom. Egyébként semmi baja a gyermeknek hálisten, köszönjük.

2022. jún. 25. 01:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!